22 de febr. 2014

Última hora: Dani Ballart dimiteix!






Tot apunta a que el Director Tècnic de Waterpolo del Club Natació Sabadell, hauria presentat la seva dimissió. 

No sabem els motius que l'han pogut portar a prendre aquesta decisió, però segurament el malestar general que es respira dins l'entitat i la mala situació econòmica,  agreujada desprès de la marxa del Vicepresident econòmic, el qual ni tan sols ha estat substituit, podria haver pesat a l'hora de prendre la decisió. 

Intentarem ampliar la notícia en el moment que tinguem més informació. 


31 comentaris:

  1. El castell de naipes del Torres es continua desmoronant...lamentable gestió i incoherent mandat!

    ResponElimina
  2. Aquesta gent pagara amb el seu patrimoni.

    ResponElimina
  3. Aquest ha vist els numeros i surt correns! Quina vergonya. ..

    ResponElimina
  4. Em puc imaginar que ha portat al Dani presentar la seva dimissio. Esta clar que ell va venir amb un projecte i el president no li ha deixat fer. Promeses incomplertes com ens te acostumats el Torres. Miquel Torres itilitza les persones amb falses promeses i se'ls treu de sobre quan ja no li interessen. Est per sota de 25.000 socis, tenim una perdua economica que fa tremolar i aqui estem aguantant un president que nomes vol que el pilotegin i que esta enfonsan el club. Sort on vagis, perque tothom fot el camp i ens deixen aqui amb la incompetencia d'un president narsicista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que dices? este se va con su objetivo cumplido, haberse cargaooo el sabadell junto al sr. Torres ,desde que estan ellos de responsables han abandonado mas chic@s tanto colegio como el deporte , marcando ellos sus directrices de quien juega en categorias superiores y a quien se les tiene que humillar y si no que le pregunten al Gustavo que se tiene que tragar lo que diga su drtor tecnico y llevarse a quien el no quiere ,a Belen le paso lo mismo

      Elimina
    2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  5. Ooooooh Ballart no pateixis que te recordaremmmmmm molt molt molt molt .........jijiijijijijijijijiji

    ResponElimina
  6. Vamos por parte, porque hay mucha información que la gente desconoce:
    - No será que sabe que su sitiode trabajo no tiene sentido en este club e ninguno otro, si existe otra en su puesto
    - No será que lo hace para asegurarse el trabajo, sacando el puesto a los otros entrenadores
    - No será que lo hace para tener un sitio en la secretaria de wp y robarle el trabajo al señor palma
    -. No será que no tiene sitio en este club y antes de que lo despidan él se va
    - No será que le duele que a su ultra-enemigo gaby, que no olvidemos el le echo del club, sea el seleccionador español, y el queria ir de segundo con su amigo javier aznar, y le a salido mal
    - No será que despues de salir fuera del club critico a la cantera, y ahora hace ver que hace bien su trabajo....cuando en 3 años a roto toda la cantera, despues del gran trabajo realizado durante 20 años...y solo tiene contentos a unos pocos padres...que no saben que habla mal de ellos en bcn
    -No será que es persona no grata en ningun estamento del club por sus declaraciones cuando salió en 2007
    - No será que se han dado cuenta de como es, como mucha gente en bcn lo saben....como acabado en todos los club...
    Mejor que se marche...y con el toda la junta

    PADRE JUGADOR JUVENIL CNS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo has clavaooo ,quito´ a la Belen para ponerse el y ahora
      seguro quiera quitar al Palma .y PONERSE el o a su amigo jordi ,que no ganan ni jugando a las canicas, es incomprensible que la trayectoria que ha llevado este chaval desde que esta de entrenador y lo tengan aqui entrenando.

      Elimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. No le deis mas importancia al tipejo este ,que es lo que quiere .Si se va a ir en 4 meses ,lo que quiere es publicidad,a que viene que presente la dimision ahora si todavia no se va para que la gente le lloriquee y lo idolatre menudo ..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ignorant, ho fa perquè sapiguem la veritat de la gestió del Torres.
      pq penses que el torres va fer fora al Isaac Perez (D.Esportiu) ?
      I penses que és casualitat que marxés el Fred V. ( D.tecnic nat)?
      Noooooooooo obriu els ulls pebrots!
      És perque no aprovaven les seves decisions! I una, dos, tres se les poden menjar però quan ja veus que no pintas res i ho dius passa el que passa...uns marxen, eltres son despatxats i altres alguanten com poden per poder pagar l'hipoteca.

      Elimina
    2. Y este va aguantar para pagar la hipoteca jaaa

      Elimina
    3. Doncs els 2000 que el van votar que demanin compliment del programa i el fotin fora. O és que no sabien on es fotien.
      A veure qui és l'ignorant!!!

      Elimina
  9. Indignats, podeu fer una recopilació de tota la gent que ha dimitit, ha estat acomiadada o ha marxat durant aquest tres anys? Tant a nivell profesional com a nivell directiu.
    A veure si és normal o aquí passa alguna cosa que és avident al meu entendre.
    Moltes gràcies.
    Pd: ja se que podeu trigar dies en fer aquesta llista per que será molt i molt llarga, per desgràcia, però crec que serà un molt bon exercici per treure conclusions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut/da seguidor/ra, La teva aportació ens ha semblat molt bona idea i estem intentant recopilar tota la informació. En breu la podreu llegir en aquest blog.

      Elimina
  10. Dons que marxin tots plegats d'una vegada!
    I el Torres el primer que és un mentider compulsiu i no l'aguanta ni la seva propia filla...

    ResponElimina
  11. Algú sap q està passant amb els nois/es de wp que han d'entrar a l'escola del club?
    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. yo me lo pensaria antes ,pregunta porque cada año se van algunos ?

      Elimina
    2. Sembla que s' han manipulat les llistes que presenten els equips tècnics de les seccions per tal d'evitar que puguin accedir a l'escola fills de pares que no son ben rebuts al club.
      A l'organigrama que va presentar el M.Torres només estan per sobre dels resposables tècnics ells mateixos...o sigui el Vicepresident esportiu i el mateix tot poderós M.Torres.
      Com és possible arribar a aquests nivells de humanitat tant baixos! Sembla que l' AMPA de l'escola té més informació d'aquest possible fet i els hi recordo que tenen la responsabilitat de denunciar aquests fets a educació si s' acaba de corfirmar que es cert.
      Ara mateix el meu club em fa vergorya! Després de més de 37 anys com a socia m'estic platejant seriosament donar-me de baixa.

      Elimina
    3. Un exemple més de la manera de fer del nostre president.
      Arribar a impedir l'accés de nens esportistes a l'escola és arribar a nivells extrems. Tot i que hi està acostumat.

      Elimina
    4. Això és veritat????????? de quins nens es tracta?

      Elimina
    5. Pues de los del Benjamin, y los propone la entrenadora que es la que debe de saber que se han manipulado las listas.

      Elimina
    6. Vui denuncia tambe que hi ha una mare que la seva filla va al santa clara en sincro i el seu fill de benjami se ha quedat fora del santa clara, esta presionan a la entrenadora perque el posi a la escola sense tindre el nivell dels altres. Tambe hi ha una nena que la seva germana juga als juvenils es una de les preferides de Dani Ballart, el seu pare es delegat, dons la seva filla de benjami a entrar i sincerament no te el nivell dels antres nens per esta al santa clara, pero quant hi ENDOLL "ENCHUFE" tot es mes facil. Entro com Anonim no per cobardia, sino perque sino tindrie represalies. Aixó es una dictadura, que manegan cuatre enchufats.

      Elimina
    7. Me parece increible que una madre presione a la entrenadora porque su hija este en santa clara por sincro y quiera que su hijo si o si entre tambien, y lo del enchufe de la niña que su hermana esta en juveniles no voy a decir lo que pienso porque seguro que me censurais por palabras mal sonantes. Todos estos echos tendrian que ser denunciables y expulsar a estos socios que estan abusando de amistades que tienen dentro del club, esto es inadmisible. Torres dimisión.

      Elimina
    8. Us volem recordar que teniu a la vostra disposició un correu electrònic : hola@indignatscns.com
      on ens podeu fer arribar qualsevol suggeriment i/o petició, amb la seguretat que serà tractat amb total discreció.

      Elimina
  12. L'estil Torres està fent quelcom altament perillós: crear ressentiment.
    Amb ressentiment és impossible anar tots junts, construir en definitiva.
    Les futures generacions tenim molt a aprendre de com no s'han de fer les coses i no oblidarem.
    La manca d'autocrítica i el seu ego no el deixen veure la realitat i la millor solució pel Club: que marxi ell i la seva cort.

    ResponElimina
  13. Este Ballart es muy listo, seguro que esta buscando ser el proximo presiiiiii

    ResponElimina
  14. Un cop vist tot aixo que esta passant durant els tres ultims anys, sumat a la mala gestio dalguns en el passat, molt socis volem que torni la epoca del president Ibars, no amb aquest tipus de gent. Uns ja no hi son, les promeses no shan complert, nomes queden 4 directius del inici, ballart no el vol ningu daquest club, val mes que plegui, a sigut la perdició de Torres, treballadors negatius, albuxeich carbo gomez etc..vivint de renta triplicant sous de gent de recepció quan no fan res i tothom sap i ningu fa res....pleguin tots....deixin el club a una nova generacio....sino per que no es fa una crida a tots els per una manifestació com va passar al barça de futbol....

    ResponElimina
  15. Sr .Ballart confianza es lo que depositamos en usted ,y nos la has clavaooo por la espalda asi que esta clarisiiiimo que estas recogiendo lo que has sembrado usted mismo ,falsedad ,hipocresia, Mirate al espejo ,que de seguro no ves nada, estas vaciooooooooo.

    ResponElimina