24 de febr. 2014

Creixen les discrepàncies entre el Consell d'Honor i la Junta Directiva

Fa un parell de setmanes es va fer pública l'acte del Plenari del Consell d'Honor que es va celebrar el passat mes de Desembre. Gràcies a això hem pogut saber del malestar creixent entre els membres del Consell d'Honor per la gestió de la Junta Directiva. 
Lluis Farràs, Vicepresident i vocal Àrea Social del Consell d'Honor
En l’acte del Plenari del Consell d’Honor del 3 de desembre de 2013, penjada a la web del CNS es manifesta la gran preocupació del Consell sobre la gestió actual de Miquel Torres i la seva junta.


Destacarem trets econòmics que expliquen clarament aquesta mala gestió tal i com portem denunciant des del blog, fa tres anys.

El President del Consell d'Honor Xavi Balaguer explica les pèrdues generades en els últims tres exercicis arribant a un dèficit acumulat d’uns 4 milions d’euros.

Fent referència a les despeses esportives:

"La despesa esportiva que s’ha produït en els darrers exercicis surten a 4,1 milions d’euros en seccions, i pensem que no s’ha estat prudent, sobretot venint d’uns exercicis en negatiu [...] aquesta despesa posa en perill l’Entitat. [...] no hem tingut la informació físicament, hem consultat la documentació però a base de copiar-la tota a mà"- Xavi Balaguer, President del Consell d'Honor

En Domènec Vidal, Vicepresident Segon adjunt a la presidència i Coordinació de la Junta Torres, reconeix falta de transparència i demana que s’expliquin amb més detall.



Vidal atribueix part de la culpa al recàrrec imposat després de trobar diverses irregularitats en una inspecció de la Seguretat Social.

"Dels 4 Milions que s’han gastat en seccions, de la SS se n’ha pagat 100.000€ o sigui un 2,5%, […] després hi ha el sobrecost de tenir assegurats tots els jugadors a partir de la inspecció de treball. […] La decisió de gastar 4 Milions d’euros […] la preneu vosaltres, perquè quan la Junta Directiva nova entra (la de Miquel Torres), de jugadors de Waterpolo no n’hi havia cap, doncs tots acabaven contracte." - Claudi Martí, VicePresident Econòmic de la Junta Directiva de Carles Ruiz

Com deien en el seu propi programa electoral:

“Farem pressupostos creïbles i realitzables sense estirar més el braç que la màniga”

…. fins ara ni són creïbles ni són realitzables…

2 comentaris:

  1. Comprenc que el waterpolo aixequi passions... el que em sembla surrealista es que la viabilitat del club esta en joc, el club s'enfonsa i nigu assumeixi aquesta responsabilitat. Mes de 150 llocs de treball estan en joc. Miquel TOrres no esta capacitat per dur el Club Natacio Sabadell i alucino quan veig que aixo no nomes importa a 4 gats. S'ha de fer alguna cosa.... tot i que tinc els meus dubtes que ja s'estigui a temps de salvar l'entitat.

    ResponElimina
  2. La junta que entre les tiene que pedir responsabilidades y que paguen de su bolsillo

    ResponElimina