27 de febr. 2014

Miquel Torres expulsa una sòcia per dir-li "Miquelet"



En un nou intent d'intimidació, avui s'ha lliurat la nota de sanció de dos anys de sòcia a Marta Ruiz, amb 35 anys d'antiguitat. Els motius que s'especifiquen com a causa de la sanció són la pressumpta participació en aquest blog.

Tot i que s'ha reconegut que no es té cap prova de que aquesta sòcia participés en aquest blog; i sí així fós aquest comportament seria totalment legal, ja que no té,  ni ha cap procediment judicial obert contra aquest blog, el senyor Torres, poc respectuós amb la llibertat d'expressió, ha decidit tirar endevant el procediment sancionador.

Com era d'esperar en els motius donats no són de "mentides ni falsetats documentals", degut a la tasca impecable i contrastada dels col·laboradors d'aquest blog. Així doncs s'han limitat a exposar motius subjectius com ara "referir-se en reiterades ocasions al President, Sr. Miquel Torres com a Miquelet".

Podeu consultar la carta de la sanció aquí.

6 comentaris:

  1. Barça club pioner i de referència. Rosell va sortir "per potes" del FCB.
    ¿Que esperem per a la moció de censura al Miquelet? FORA JA!!

    ResponElimina
  2. Com s'escriu Miquelet en to despectiu? A mi em sona dolç... ara que el Torres de dolç no en te gaire.

    ResponElimina
  3. Al president i a la junta qui els sanciona per la pessima gestio?

    ResponElimina
  4. Tranquils que cada día estem mes a prop de demanar responsabilitats.

    ResponElimina
  5. Miquelet abaixar sous, sancionar i viure de conya i pel club que? Pel club tota la merda! No responsabilitcis la gent de la teva mala gestio.

    ResponElimina
  6. MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELETMIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELETMIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELETMIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET.MIQUELET. MIQUELET

    ResponElimina