3 de des. 2013

Resum del Plenari del Consell d'Honor

No es pot estirar més el braç que la màniga!!!

Aquesta és la frase que pot resumir totes les consideracions sobre els temes econòmics.  El Consell d'Honor ha pogut donar les poques dades que li facilita la Junta Directiva sobre la marxa del Club. El mateix President del CH ha manifestat la seva queixa per aquest tema, ja que després d'haver demanat en diferents ocasions,  i per escrit, la informació, no ha rebut cap resposta. 

Davant dels números negatius presentats, s'ha demanat la dimissió de la Junta per mala gestió.  En aquest Plenari s'ha confirmat la dimissió del Vice-President econòmic Pere Nicolas;  desprès de presentar un exercici econòmic amb una desviació d'un 485% i deixar el Club amb un deute molt superior de quan van entrar, ara el Vice-President surt corrents per la porta del darrera. 

En quin moment del seu llibre diu que si tens una desviació del 485% marxis corrents?
La poca assistència ha fet que la proposta de demanar Assemblees obertes a tots els socis no fós acceptada. 

Un dels moments més tensos de la nit ha estat l'explicació de l'augment erroni de l'IPC; la Junta directiva ha justificat haver aplicat l'increment de l'IPC del mes de Juny , que és més elevat, en comptes del de Juliol perquè  el 14 d'agost tothom estaria de vacances...   

Sobre el punt que es demanava l'anul.lació de l'expedient sancionador al soci Marià Gisbert, i a la pregunta d'algun soci que demanava els motius,  Domènec Vidal ha fet la seva particular dissertació, sense aportar cap informació,  com sempre. 

A la vista d'això un soci s'ha queixat de la falta de transparència i tolerància d'aquesta Junta, que és incapaç d'acceptar crítiques reaccionant amb sancions o expulsions i que una Junta que és capaç de provocar 4 milions sense donar explicacions, ells són els mereixedors de sancions i fins i tot expulsions. 

Durant el propers dies analitzarem les dades econòmiques que s'han fet públiques durant el plenari. 

3 comentaris:

  1. On era el president? Si donar la cara no es el seu fort. Sort que encar te fidelets que li van darrera. O es que potser ja no es parla amb el Nicolas? Be tambe per tothom es sabut que es un covard que no sap afrontar que el barco s'enfonsa.

    ResponElimina
  2. Haber si tenemos suerte y el PAPA NOEL nos cambia la JD y todos los que vinieron con ellos.

    ResponElimina
  3. En "Can Llong" es donde se derrocha el dinero y no en la calle Montcada donde no quieren invertir nada .

    ResponElimina