4 de des. 2013

Nou judici que perd el CNS

Una sentència judicial obliga a readmetre a Isaac Pérez en el seu càrrec de Director Esportiu, càrrec que no existia abans i que ningú ha ocupat els mesos que el treballador ha estat acomiadat, i  a abonar-li tots els salaris des de la data del seu acomiadament.

El que va ser coordinador de la campanya electoral de Miquel Torres, va perdre la direcció esportiva, no oblidem que aquest càrrec no existia abans,  per unes discrepàncies amb el President el qual no va tenir cap mirament en acomiadar-lo en assabentar-se'n. 

El jutjat ha declarat nul aquest acomiadament i Miquel Torres se l'ha de "menjar". Ja podem afegir aproximadament uns 60.000 euros més a les pèrdues del proper exercici. 


5 comentaris:

  1. Miquelet si en comptes de fer-te l'espavilat li haguessis pagat els 33 dies que li tocaven per any i no 30 això no t'hauria passat.

    ResponElimina
  2. Y hay alguien ocupando ese puesto ahora?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Este puesto de trabajo fue creado especialmente para Isaac Pérez y durante este año ha permanecido vacante, lo que demuestra la inutilidad de este cargo.

      Elimina
    2. pues segun la sentencia lo tienen que readmitir ,¿ QUE SERIA OTRO SUELDO INUTIL como el del Ballart? que segun tengo entendido antes tampoco teniamos este cargo renumerado.

      Elimina
  3. Que inteligente este TORRES y de donde va a sacar tanta pasta ,de los socios subiendonos mas de la cuenta el IPC.

    ResponElimina