7 de des. 2013

Aturem el Malbaratament. No als Pressupostos.


El dia 11 tindrà lloc l'Assemblea general on es presentaran a aprovació uns números totalment escandalosos Arrel d'aquestes xifres, Indignats CNS ha iniciat una campanya informativa als socis del Club Natació Sabadell, alertant del perill de la continuïtat d'aquesta Junta Directiva. 

Entre les dades d'aquesta Junta destaca la pèrdua de més de 7500 socis; un 23% del total de la massa social, els 3,5 Milions d' Euros de pèrdues acumulades des de que Miquel Torres va entrar a la Presidència o la tremenda desviació del pressupost, que aquest any ha sigut d'un 485%

Però entre totes aquestes dades, la més preocupant és la que fa referència a la partida salarial. Com tots sabem, aquest any s'ha aplicat un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació) i una forta rebaixa salarial a la plantilla de treballadors. L'ERTO que es va pactar consistia en enviar als treballadors del Club un terç de la seva jornada a l'atur (10 dies al mes), mentre que la baixada salarial anava en funció del salari de cada treballador, però la mitjana era d'un 8% del total. Tenint en compte aquestes dades; si la partida salarial del 2012 era de 5,9 Milions d'euros, l'estalvi amb aquestes mesures hauria de ser de quasi 1,4 Milions d'euros. 

Càlcul del que s'havia d'haver estalviat amb l'ERTO i la baixada salarial


La realitat? Amb un ERTO i una rebaixa salarial, la partida salarial ha passat de 5,8 Milions a 5 Milions; un estalvi de poc menys de 800 € ... dit en altres paraules, hi ha quasi 600.000€ inexplicables. Una xifra totalment inadmissible i més si tenim en compte que aquest any s'ha prescindit de Mireia Belmonte i del Director Esportiu

Resumint, la gestió de Miquel Torres en xifres: 
Tot i la gravetat de la situació, la Junta Directiva no ha fet en cap moment un canvi de rumb i es limita a guardar silenci; Miquel Torres ha seguit viatjant i gaudint dels seus privilegis auto-adjudicats, negant-se a publicar la despesa que genera i al mateix temps demana importants sacrificis a esportistes, socis i treballadors. És hora de posar seny i aturar el malbaratament. Votem NO als pressupostos.

3 comentaris:

  1. Escandalós tot plegat!
    Indignats, perquè no feu enquestes a la web, per saber el grau d'aprovació de la gestió d'en Torres per part del soci, per saber si el soci vol la seva dimissió i la de la Junta, etc?

    ResponElimina
  2. No tindra res a veure la data de l'assablea en que dema jugui el barća oi???? Em podrieu confirmar si sempre s'han fet en dimecres?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les assemblees no s'han fet mai en dimecres. Per respecte a la gent que treballa sempre s'havien fet en divendres. Quan va entrar aquesta Junta les va passar al dijous i aquesta, pel motiu que sigui, en dimecres.

      Elimina