6 d’ag. 2013

El CNS fa el rídicul demanant donatius al soci

Caricatura del Vicepresident Econòmic
El Club Natació Sabadell ha tornat a encendre la polèmica després d'enviar una carta a tots els socis demanant un donatiu. La carta, sense data ni signatura, evita en tot moment l'autocrítica i carrega tota la responsabilitat a l'anterior Junta Directiva.

La carta ha encès els ànims de molts socis que la qualifiquen de cínica, sobretot tenint en compte l'alt nivell de malbaratament: en dos anys Miquel Torres ha perdut 3 milions d'euros.

Accions com aquesta, posen de manifest la incapacitat del Vicepresident econòmic Pere Nicolàs per seguir gestionant el Club, així com la desesperació de la Junta Directiva per salvar el resultat de l'exercici. Demanar donatius al soci malmet molt la imatge del Club i frenarà  l'entrada de nous socis.

A la carta s'intenta explicar la situació econòmica del Club de forma tergiversada i plena de manipulacions.   

"És el moment de retre comptes del treball realitzat [...] prioritàriament... reordenar una situació que reclamava un gir urgent..."


Dels 100 punts que presentaven en el seu programa electoral, no n'han complert ni un; Totes les promeses de xandalls gratuïts, recuperar els descomptes, autocars per tots els equips o potenciar el filial, han quedat en no res. El que sí que s'ha fet és la construcció d'un Pàrking Vip, actes Presidencialistes, menjador particular, fitxatges de luxe i contractació de personal proper a Miquel Torres. Aquest era el gir urgent que la situació reclamava? 

"... situació marcada per una greu crisi econòmica..."

El mes de Novembre de 2011, en plena crisis, el Club treia pit a El Periodico  per realitzar fitxatges estrella pel waterpolo i de no renunciar a la participació europea com van fer altres equips per estalviar.

"...Per altra banda un conjunt de problemes heretats...."

El forat deixat per l'anterior Junta Directiva és de 800.000€ aprox; mentre que en dos anys, Miquel Torres ha tingut unes pèrdues de 3 Milions d'euros, tot i haver fet un ERTO, baixat els salaris,  pujat les quotes, acomiadat treballadors i esportistes i haver vengut i hipotecat patrimoni. Les pèrdues totals podrien superar els 10 milions d'euros. 

"... important increment del preu dels subministraments..."

És evident que la part més important d'aquest increment ve donada per la obligatorietat d'escalfar de l'aigua de la piscina de 50 mts. exterior durant tot l'any; ja que va ser un dels acords signats a la venta de la cogeneració, i que obliga al CNS a consumir gas per produir l'electricitat que després serà comercialitzada per Gas Natural.

En resum es tracta d'una carta que es mofa del soci i una mesura que demostra la desesperació de la Junta Directiva. Tanmateix si tan compromesos estan amb el projecte, des d'aquí animem a Miquel Torres i a tota la Junta Directiva que fagin públics els seus donatius. És d'esperar que el donatiu del President sigui especialment generós, ja que pertany a l’únic grup que l’any passat va quedar exempt de l’augment de quotes i segueix sense pagar res: els ex- olímpics.

3 comentaris:

  1. Com diuen a l*APM? Sr. Nicolás: és de ser inútil!! Típic teòric capitalista. Vagi vosté a fer classes a l'Uni, ja ha demostrat la seva incapacitat.

    ResponElimina
  2. No tenen vergonya. colla de inutils , impresentables. ( quins sous tenen els DT, el director d santa clara i els 4 amics que tenen exufats?

    ResponElimina
  3. Proposo xiular a modo de rebuig al Sr Nicolás cada vegada que passeja per la Rambla i va amb aires de gran senyor. En lloc de sentir-se un super- crack que prengui consciencia que és un fantasmón incapaç professionalment parlant #pitalnicolasatheface

    ResponElimina