14 de jul. 2013

Indignats CNS demana al Plenari del Consell d'Honor una auditoria externa

Un grup petit de socis, entre ells membres d' Indignats CNS, han signat una petició demanant al Plenari del Consell d'Honor que executi una Auditoria Externa als comptes del Club Natació Sabadell.

Aquesta demanda ve donada per la necessitat de posar llum a les xifres ecònomiques de l'entitat, ja que hi ha una "manca total de transparència" per part de l’actual Junta Directiva, i un "elevat nombre de processos judicials oberts en contra del Club Natació Sabadell".

A aquestes irregularitats s'hi sumen ara les declaracions de Josep Montserrat on afirmava que el President i tots els VicePresidents disposen de Vises sense cap tipus de control.

Així doncs és indispensable conèixer quin és l'estat real dels comptes del Club i saber per on han marxat els diners, per això que es demana al Consell d'Honor que realitzi una auditoria externa. En una Carta Oberta enviada als socis aquesta setmana, la Junta Directiva afirmava tenir una gestió transparent; si de veritat és així no haurien de posar problemes per mostrar els comptes.

Com que Indignats CNS sí és una entitat transparent a diferència del Club, podeu consultar la carta que hem enviat aquí.

Des d'aquí volem demanar a tots els Consellers i Conselleres la màxima assistència a aquest Plenari del dia 16. El Club Natació Sabadell necessita el vostre suport i la vostra experiència per tal d'aturar la seva destrucció!!

2 comentaris:

  1. Dani, despues de poner la fotito de la barbacoa con el CHAVA celebraremos su contrato con otra barbacoa nooo? y ademas se trae al Gonzalo del Canoe doble celebracion para el club que va tan sobrado de pasta.

    ResponElimina