11 de jul. 2013

Miquel Torres aparca a les places de mobilitat reduïda

El cotxe de Miquel Torres mal aparcat.
En el seu afany d'atorgar-se el màxim privilegis com a President, una de les primeres coses que va fer després de fer-se una Visa i un telèfon mòbil pel Club; va ser la construcció d'un Parking Vip per "autoritats" compartit amb persones de mobilitat reduïda.

Amb l'empitjorament de la situació econòmica del Club, mantenir un "Parking Vip" quedava malament de cara a la galeria, sobretot després de demanar un préstec, rebaixar els salaris, augmentar les quotes i fer un ERTO. Per això és de suposar que algun membre de la Junta Directiva amb una mica de dignitat, va  decidir convertir Pàrking Vip en un Pàrking per persones amb mobilitat reduïda, perquè puguin aparcar en un lloc ample i a prop de l'entrada del centre, com indica el sentit comú.

Malgrat aquest canvi cap a millor, el cotxe de Miquel Torres ha estat vist en repetides ocasions, mal aparcat al Pàrking. Una manca de respecte envers aquelles persones que sí necessiten aquesta facilitat per poder venir a fer esport al Club; però també envers a tots els socis que sí segueixen la normativa, malgrat els problemes d'aparcament que hi ha a Can Llong. Una vegada més tenim un Club al servei del President, enlloc d'un President al servei del Club.

2 comentaris:

  1. Mira que apañao! sin buscar donde aparcar. Ara ya se que tengo que hacer

    ResponElimina
  2. Hay mas de un olimpico que aparcan el BMW aqui, cada dia por no subir al parquinq de arriba ,pues si es para personas con movilidad reducida se avisa al grua.....

    ResponElimina