8 de jul. 2013

Absència de Miquel Torres a la signatura del polèmic conveni col.lectiu del CNS

Després d'un any i mig de tenses negociacions el passat dijous 4 de juliol, la direcció i el Comitè d'Empresa del Club Natació Sabadell van arribar a un acord que ha permès la signatura del V Conveni Col·lectiu del Club Natació Sabadell.

Es el primer conveni que es signa amb la direcció del Club Natació Sabadell, ja que sempre havia estat el president el que havia fet la signatura. Les males relacions entre el President i els treballadors del Club han estat un dels motius d'aquest canvi. 

Tal com indica el sindicat de UGT en la seva nota de premsa "L’acord pel que fa l’equiparació de categories ha propiciat la signatura del nou conveni abans no expirés el termini".

4 comentaris:

  1. Feien fotos i repartien medalles??? No havia de fer res en aquest acte!

    ResponElimina
  2. Un dubte q no ve al cas, pero q serveix pq el president doni la Cara.
    Crec recordar que cap aquestes dates es presentaven les comtes de l'exercici econòmic. Es aixi?

    ResponElimina
  3. No ve al tema, pero te relació en quan a donar la cara.
    Si no vaig malament enia entès que s'ha de fer una assemblea de socis compromisaris. Se sap per quan? Considero que no donar suport a les les decisions de la junta directiva

    ResponElimina
  4. Realment el fet de que en Miquelet no estigués en la signatura del conveni no em sorprèn gens. Mediaticament no ven... la relació amb els treballadors/es no es defecte ni respecte, és de por. La majoria dels treballadors/es del Club li tenen por i no m’estranya, fa amb ells el que vol, saben que si no és així obrirà expedients, aplicarà sancions... i la resta de la Junta encara que no estiguin d’acord li donen suport. Tal com està el món laboral fora... per desgràcia cada un sap a que ha de fer front. La desena de treballadors/es que queden, la por els fa ser tant ruints, que per sobreviure farien el que ell els hi demanés. Pena es el que em fan.
    Què ha fet pels treballadors/es Miquel Torres? Un ERE desastrós, una baixada salarial abusiva... tot perquè? La resposta la tindrem a l’assemblea quan surtin els números. A veure com els “maquillen”, ja que amb tot el que s’han estalviat aquest any i les cosetes que han cobrat hi hauria d’haver un superàvit... Però ara fem un gimnàs nou, toquem 4 cosetes, que direm que els calers han marxat per allà.
    La gran sort es que cada cop el coneixen més a tot arreu. Ja era hora que el coneguessin per la feina que fa.... aviat ningú recordarà que havia estat nedador, íntim amic del Samaranch, tothom el recordarà per ser el líder de la negra història del Club Natació Sabadell. Indignatscns gràcies per no rendir-vos.

    ResponElimina