27 d’abr. 2013

Tres membres de Junta han viatjat a Budapest amb l'equip


Que Miquel Torres utilitza el Club com a agència de viatge personal, no és cap novetat. La novetat és que ara l'acompanyen altres membres de Junta Directiva; es tracta de Rossend Abella i Àngel Viñeta. Ho hem pogut saber gràcies a Dani Ballart, que també ha acompanyat l'equip i ha penjat una foto a instagram  twitter amb la celebració.

És d'una irresponsabilitat total l'actitud del President i dels dos directius. És una manca de respecte pels treballadors que han vist reduït dràsticament el seu salari, així com pels socis que cada dia pateixen una manca de serveis. 

Per altra banda aprofitem per felicitar a les Campiones d'Europa!! Sou Imparables!! Esperem que l'any que ve repetiu la foto, però sense aquests personatges. 

9 comentaris:

  1. Aquesta foto està penjada a la web del Club perquè tothom sàpiga amb que es gasten els calers que s'ha estalviat dels nostres sous. Que bé que tinguem unes esportistes que aportin en el nom del Club prestigi, perquè el que són els dirigents només aporten mala premsa.
    Apa Miquelet fotet una ampolla del millor cava francès que trobis, a la salut dels treballadors i socis de l'entitat!!!!!

    ResponElimina
  2. Felicidades a las CAMPEONAS lastima que el staff tecnico del que tanto presumiis solo funcione en este equipo? QUE ES EL QUE TU NO ENTRENAS sr:director tecnico

    ResponElimina
  3. Lo que es chocante es que el presidente se le tenga que ir a buscar a su casa con el autocar.menuda vergüenza y todos trabajadores y socios tragando.mocion de censura ya!

    ResponElimina
  4. Los trabajadores y socios sufriendo, mientras vosotros os gastais el dienero del club a manos llenas...

    ResponElimina
  5. Indignats, em sembla molt bé tota la denúncia que féu del que considereu que aquest president del Club i la seva junta anomenada a dit fan, i segurament es necessari per tal de que el soci en prengui consciència.

    De tota manera penseu que el President està legitimat per les urnes i li queden encara 4 anys de mandat. Si està incomplint, gestionant malament, utilitzant el Club per interessos personals, portant-lo a la ruïna econòmica, social, d'esport de base, etc. Els estatuts ja preveuen com actuar en cas de que els socis no hi estiguin d'acord:

    PROMOVEU UNA MOCIÓ DE CENSURA!!! A què espereu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apreciat/da lector/a.

      Gràcies pel teu interès.

      L' opció que contemplen els estatuts del Club és la moció de censura. Es tracta d'un camí molt incert i amb poques garanties. Primer de tot, pel caràcter totalitari del President que ho controla tot i expulsa a tot aquell que discrepa. En segon lloc, el President té plans per modificar els estatuts, fet que dificultaria encara més poder tirar endavant el procés. De totes maneres estem oberts a escoltar propostes! hola@indignatscns.com

      Per altra banda, comentar-te que si s'han realitzat diferents accions de les quals encara no podem donar molts detalls, però de moment podem anunciar que s'han iniciat converses amb l'Ajuntament de Sabadell, la Generalitat i el Secretari General de l'Esport per tractar la difícil situació del Club arran de la gestió de Miquel Torres.

      Moltes gràcies per la vostra atenció.

      Elimina
  6. Cuanto puede sostener el club, esta situacion economica? pueden entrar embargos y perjudicar el colegio?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La resposta de quan temps es podrà sostenir el Club, es molt relativa. El que està clar es que a dia d’avui el Club Natació Sabadell té més de 10 demandes als jutjats pendents de resoldre que suposaran un alt cost econòmic pel Club a part de les despeses diaries.


      Pel que fa a la teva pregunta relativa a l’Escola Santa Clara, has de tenir en compte que es una escola concertada, on una part dels diners venen de la Generalitat, però una gran part provenen del Club. Si el Club entres en fallida, evidentment que l’escola se'n veuria afectada.

      Elimina
    2. Si a més d'això afegim que el director de l'Escola Santa Clara actua dient SÍ a tot el que proposa el Torres i no planta cara defensant els drets dels treballadors (tal com passa a gran part de la plantilla del CNS) és probable que la destinació sigui nomès una...
      Els treballadors del Santa Clara, al no haver estat inclosos en l'ERE no se solidaritzen amb la resta de la plantilla. Cadascú baralla per la seva situació, la lluita col·lectiva no existeix actualment en el Club ni l'Escola. Amb aquest quadre qualsevol cosa podria succeir.

      Elimina