30 d’abr. 2013

La Generalitat atura l'ampliació il·legal de l'ERTO.

El Departament d'Empresa de la Generalitat detecta irregularitats en l'ERTO


El passat 27 de març, sota les directrius de Miquel Torres, el Club Natació Sabadell presenta un escrit al Departament d’Empresa i Ocupació, demanant que s'inclogui a l'ERTO (Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació), les tres persones acomiadades que van ser readmeses després de guanyar el judici.

El Departament d'Empresa i Ocupació ha rebutjat la petició del Club al considerar-la una acció contraria a la normativa, deixant així fora de l'ERTO als tres treballadors readmesos el dia 2 d’Abril de 2013.

La mala gestió de Miquel Torres que no troba mai cap impediment ni a la Junta Directiva ni en els alts càrrecs, torna a topar una vegada més amb la llei. Una font de Junta ha confirmat que Miquel Torres era plenament conscient de la il·legalitat de modificar les llistes d'ERO.

Aquesta irregularitat detectada per la Generalitat dificultarà sens dubte l'aplicació d'un hipotètic nou ERTO als esportistes. Els serveis jurídics d'Indignats CNS recomanen als esportistes no signar res individualment i assessorar-se molt bé en tot moment, tenint en compte les reiterades irregularitats en l'àmbit laboral que s'estan produint al Club. 

3 comentaris:

  1. No nomès NO SABEN GESTIONAR sinó que, a més a mès, intenten jugar de forma bruta .
    Segueixin tirant "pilotes fora". Quan la Justícia digui la seva i sigui definitiu, aquesta JD i el seu valent "principe azul vintage" s'aniran per la porta de darrere com a valentes que són....

    ResponElimina
  2. Fins quan hem de seguir aguantant aquesta junta directiva????? Què hem d'esperar? A que es carregui el club i ja no hi hagi res a fer??? Doncs ala, que tots els que encara l'apoien que segueixin seguint-lo com a borregos!!!!

    ResponElimina
  3. Pues si, a la vista esta`,si se va la junta directiva y se quedan los mismos tecnicos deportivos, la verdad yo le veo poco futuro al club porque la mayoria de fuerza la tenemos las secciones deportivas y como cada uno mira por su culo y haber quien hace mejor la pelota para que los suyos no se queden fuera .............En fin luego recogeremos lo que sembramos.

    ResponElimina