27 de març 2013

El Club readmetrà els treballadors acomiadats

Arran de la sentència del mes passat, el Club Natació Sabadell ha optat per readmetre a tres dels treballadors acomiadats el Juliol de 2011.

Finalment, el President ha hagut de menjar-se el seu orgull i readmetre a aquells treballadors, que segons fonts de la mateixa Junta va acomiadar "com a favor personal". Torres, que durant tot el procediment judicial ha defensat aquests acomiadaments al·legant indisciplina per part dels treballadors, ara ha de menjar-se un cop més les seves paraules després de tornar-los a oferir la seva feina.

Els treballadors que s'incorporaran durant els propers dies han rebut la notícia amb entusiasme. Per primera vegada des de que Miquel Torres és president, algú ha recuperat de veritat "la il·lusió i els drets"; encara que ha calgut una resolució judicial perquè això sigui així.


10 comentaris:

  1. Vamos bien. Ya era hora que empezaran a bajarse los pantalones un poquito. Tela los dos años que nos estan dando. Miquel, eres el amo del club, pero por suerte fuera del Club eres otro del monton

    ResponElimina
  2. Els han readmet a tots? Quants eren?
    Quan ens costara tot el tema?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Han readmès a 3 dels sis acomiadats que van denunciar conjuntament. Al Club li costarà aproximadament 500.000€.

      Elimina
  3. Enhorabona!!!!! Però... Què ha de passar amb els que no són readmesos? S'estimen més al Club pagar aquestes quantitats que mossegar-se la llengua?

    ResponElimina
  4. Acomiadaments sense complir la llei. Gran cost econòmic, social i laboral en un Club de tots els socis. D'això se'n diu NEGLIGÈNCIA i està tipificat. Qui demana responsabilitats a la Junta?

    ResponElimina
  5. Com us passeu amb el Miquelet, pobreeeeet! Primer li guanyeu el judici per acomiadament improcedent els 6, i ara haurà de passar-se totes les pasqües fent nombres per poder pagar les indemnitzacions......i a mès a mès ara amb 3 endins!!!! Pobre nano!!!
    ÑAM ÑAM ÑAM, que segueixi mastegant durant aquests dias de repòs i aprofiti a netejar la seva consciència.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahora falta que empiezen a limpiar la basura que tienen a su alrededor,que entre incompetentes,pelotas,mentirosos,liantes,rastreros, que conocemos todos quienes son,que estan siempre en las gradas lamiendo el culo y diciendo lo que no es,lo mismo les da hablar mal de los trabajadores del club como de los chavales.... ¡QUE FAMILIA ¡ puede con todo

      Elimina
  6. Que vagi be dema. Per la porta gran. Torres i JD a fer el paseillo als campions.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Porque´ no se retira el hombre este y deja paso a otra persona mas joven, es que no ve que ya esta chocheannnnnndo.

    ResponElimina