10 d’abr. 2013

La Junta Directiva amenaça amb dos anys d'expulsió a socis


Tot i la mala situació econòmica del Club, Miquel Torres sembla dedicar més esforços en intentar silenciar les veus crítiques que en  tirar endavant el Club Natació Sabadell. En un nou episodi de persecucions, Miquel Torres ha enviat burofax a diversos socis, amb l'amenaça de dos anys d'expulsió de socis. 

Als socis se'ls acusa d'haver col·laborat amb Indignats CNS, malgrat de tractar-se d'un blog totalment legal, sense cap procediment obert i sense cap queixa oficial per part de cap organisme del Club. Entre els actes que la Junta Directiva considera "molt greus" s'inclou haver anomenat Miquelet al President. 

Mentre la Junta Directiva segueix obsessionada en intentar silenciar Indignats CNS, a Internet no paren de créixer els crítics amb la seva gestió. Un exemple és aquest soci, que sembla molt ben informat. 






Via: NotiNat

3 comentaris:

  1. Que esta passant que fa una setmana el Presi esta mes per Ca Llong que per Montcada? ha d'amagar-se d'alguna cosa o d' algú?.......

    ResponElimina
  2. Pues menuda suerte tenemos, haber si os lo llevais pronto per Montcada que aqui no hace mas que lucir palmito y dejarse pelotear.

    ResponElimina
  3. El Soci1 que fa els comentaris a NotiNat sembla tenir molta informació per ser soci de carrer, segurament serà un treballador... o potser un membre de Junta dels que van plegar...

    ResponElimina