7 de gen. 2013

La mala gestió aboca al CNS a un ERO

La Junta Directiva del Club Natació Sabadell i el seu president Miquel Torres han anunciat  LA PRESENTACIÓ D'UN EXPEDIENT TEMPORAL DE REGULACIÓ D'OCUPACIÓ, PER A LA SUSPENSIÓ DE CONTRACTES DE TREBALL (ETRO) al Club, que afectarà tota la plantilla inclosos esportistes i entrenadors, a excepció del Gerent del Club i el professorat de l'escola Santa Clara (208 treballadors i treballadores afectats d'un total de 225)

La pretensió de l'empresa és la de SUSPENDRE UN 35% LES JORNADES DE TREBALL, dins d'un període de dos anys.

L'empresa pretén que aquesta mesura sigui efectiva de forma imminent. De moment està pendent de que el Comitè d'Empresa pugui estudiar la documentació lliurada abans de debatre-la en les properes reunions, la primera demà mateix dia 8, i sobre tot poder-la posar en coneixement de tota la plantilla. El cert és que la llei actual concedeix un termini mínim de 15 dies per intentar arribar a un acord amb el Comitè d'Empresa, cosa que tampoc és imprescindible, i vista la urgència que tenen i segurament la poca disposició a negociar qualsevol cosa, seguint la tònica demostrada fins ara, serà imposat per "Real Decreto". 

Juntament amb l'Expedient de Regulació ve "incorporada" una RETALLADA DE SALARIS D'ENTRE UN 7% I UN 15%. 

Evidentment el Comitè d'Empresa entén que les pretensions de l'empresa no estan prou justificades i estan fora de tota raó.  De dur-se a terme posarien en perill l'estabilitat econòmica de bastantes famílies de treballadors/es, que veurien reduïts els seus ingressos en el millor dels casos sobre un 30% i en molts casos fins a un 50% o més (els sous més alts) dels seus salaris  durant l'aplicació del ETRO (uns 9 mesos en dos anys) a la qual cal sumar la baixada de salaris.


Vist com està funcionant aquesta Junta Directiva, de la que ja us hem donat nombroses informacions i detalls de la seva mala gestió a traves d'aquest blog, ens atreviríem a dir, i no sense un gran pesar, que  de seguir en el seus càrrecs,  ens queda Club per molt poc temps, de ben segur que no arribem al Centenari.  

1 comentari:

  1. Potser al pocavergonya que teniu de president, l’ínclit Miquel Torres, en aquesta foto http://tinyurl.com/bevecp8 del passat dimarts 27 de novembre ja li feia gràcia la seva indigent gestió del CN Sabadell i per això estava molt rialler, al costat d'un altre paio que també està per a donar-li de menjar a part, el Jotaele Abellan, l'octogenari president del CN Barcelona.

    A favor vostre, del CN Sabadell, i si és que hi ha quelcom de positiu des que l’amic Miquelet n’és el president, està que a diferència del CN Barcelona no teniu a sobre a la Fiscalía investigant el monumental frau fiscal perpetrat per club cenebista utilitzant de tapadora a la seva Fundació, i investigant el frau amb l’IVA comés des de temps inmemorials.

    Si més no, revisant el prestigiós (?) elenc que forma la vostra junta directiva, no veig que formi part de la mateixa l’auditor del club, cosa que si succeeix en el CN Barcelona, on està com a tresorer. El mateix auditor dels darrers deu anys que ha passat per alt tots els fraus comesos, ara com a tresorer.

    Molts ànims a tots, a veure si aconseguiu foragitar als inútils que teniu com a dirigents del vostre estimat CN Sabadell, el tercer club esportiu de Catalunya.

    http://moncenebista.es

    ResponElimina