27 de nov. 2012

Miquel Torres reconeix que hipotecar Montcada és un error


El President del Club Natació Sabadell, Miquel Torres ha reconegut finalment que les condicions del crèdit que imposava el banc eren abusives. Ho ha fet en una conferència sobre el patrocini a ESADE.

"Hemos pedido una ampliación del crédito de 3,5 millones pero nos exigían unas garantías que no queremos dar"

Celebrem que Miquel Torres hagi obert els ulls a temps i hagi entès el perill que comportaria hipotecar les naus del carrer Montcada. De tota manera cal recordar que va ser ell qui va proposar l'aprovació d'aquest crèdit i que van ser els socis, i no ell, qui va considerar que les garanties exigides eren abusives.

No obstant  el canvi d'actitud, a la mateixa conferència Miquel Torres va realitzar altres declaracions que resulten preocupants. 

En primer lloc destaca la obstinació de Miquel Torres en voler reprendre les obres de Can Llong, trencant els contractes vigents (sense despesa) i demanant un nou crèdit per seguir construint.   Torres, segueix doncs amb la seva fugida cap endavant, apostant per unes obres faraòniques en lloc de fer front als problemes de liquiditat, millorar els serveis al soci, i estabilitzar els salaris de la plantilla,  que és el que el Club necessita a curt i mitjà termini.  

En segon lloc Torres afirma que el Club té actualment 35.000 socis. No sabem si es tracta d'un dels habituals "lapsus" del President o si és que de veritat està fent un pla de viabilitat pensant en aquesta xifra, ja que si parteix de la base que ingressa quotes de 35.000 socis, una de dos, o la xifra està malament o ens hem perdut alguna cosa en la despesa…  (Memòria Social 2011 - 32664 socis)

1 comentari:

  1. I si a l'assemblea s'arriba a aprovar l'ampliació del crèdit proposat per la junta?.......

    ResponElimina