29 de nov. 2012

Convocatòria General de socis compromissaris el dia 13 de Desembre


Avui s'ha anunciat oficialment la data de l'Assemblea Ordinària; també s'ha anunciat la convocatòria d'una Assemblea Extraordinària. Entre els temes a tractar destaca el punt 5:

05.-Informació a l’Assemblea sobre la negociació amb els bancs com a conseqüència de la no aprovació per part de l’Assemblea pel Pla A de gravamen de béns immobles. Autoritzacions pertinents de les opcions presentades per la Junta Directiva, i la seva aprovació si escau, d'acord amb l’article 14.3.e) en connexió amb l’article 14.5.c), ambdós dels Estatuts del CNS.

És a dir, l'aprovació d'un nou crèdit.  També destaca la presentació de nous càrrecs de la Junta Directiva, degut a les dimissions que hi ha hagut al llarg de l'any. 

La data del dia 13 de desembre, no és una casualitat. Recordem que els treballadors del Club en l'última assemblea van mobilitzar-se davant de les portes, per expressar el seu malestar amb la Junta actual, amb l'impagament de la paga extra i el retard al cobrar les nòmines. Doncs, el dia 15 de desembre, s'ha de pagar la paga de Nadal. molts rumors auguren que no es podrà fer efectiva, però com que l'assemblea ja haurà passat, tindran un any per endavant de impunitat.

En els propers dies ampliarem la noticia de l'assemblea i obrirem un seguit de posts, que s'anomenaran "destapem la gestió", en aquests post explicarem detalladament el que Miquel Torres i la seva Junta Directiva, encara no ha explicat sobre la gestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada