7 de nov. 2012

El President del Consejo Superior de Deportes visita el CNS

Avui dimecres 7 de Novembre el President del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, ha visitat les instal·lacions de Can Llong. No s'ha fet públic el motiu de la trobada, però Cardenal va ser el mediador entre el Club i Mireia Belmonte i algunes fonts indiquen que es podria voler reconduir la situació.  


Coincidint amb la visita, aquesta setmana s'ha estrenat una gran exposició de 9 vinils amb fotografies dels grans èxits esportius que hi ha hagut durant el mandat del president Miquel Torres. Curiosament a les fotos, no apareix Mireia Belmonte. 

Miquel Torres torna a gastar en actes presidencialistes i en el seu ego personal. Torres apareix a la majoria de fotos, celebrant les victòries amb els esportistes. Al mateix temps els treballadors del Club confessen el seu malestar perquè han cobrat la nòmina el dia 5. Els retards en el pagament de les nòmines són habituals des de que Miquel Torres va entrar a la Presidència. 

Actualització: Diverses fonts coincideixen en que a la reunió també va assistir-hi Mireia Belmonte. Així doncs sembla confirmar-se el rumor de que Miquel Torres està rebent pressions per renovar la medallista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada