5 de nov. 2012

Dimissions a la Junta Directiva



L'equip pluridisciplinar i variat, cada cop ho és menys. Segons hem pogut saber, després de l’Assamblea de Socis Compromissaris, el secretari Agustí Puigdomenech,   el Vicepresident de l’Àrea Social Xavier Verge, el vocal d'esports col.lectius Sebastià Olcina i el Vocal de manteniment,  obres i responsable de la instal·lació de Budapest, Jordi Carné, haurien presentat la seva dimissió.

Si es confirmen aquestes dimissions, se sumarien a les quatre que ja hi ha hagut fins ara. 

Lidia Larrosa, ex-vocal de l’escola Santa Clara, ens va comunicar la seva dimissió personalment, igual que Josep Montserrat. Josep Elías va haver de deixar el càrrec de Vicepresident per motius laborals i Elisenda Pérez, germana de l'actual Director Esportiu, Isaac Pérez  no va entrar mai a la Junta, malgrat la seva implicació durant la campanya electoral. 

Per altra banda, diverses fonts indiquen que hi ha altres membres de Junta Directiva desvinculats, i no assisteixen ni a les reunions de Junta Directiva ni a les Assemblees. 

El Club per la seva banda no confirma ni desmenteix cap de les dimissions i a la web de la Junta Directiva segueixen apareixent la majoria dels noms. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada