7 d’oct. 2012

Segueixen les negociacions de conveni del Club Natació Sabadell

La nova proposta que presenta la Junta Directiva, no convenç en absolut al Comitè d’Empresa.

El que més ha exaltat al personal, ha estat que la Junta Directiva ha comunicat que té la intenció de prorratejar en sis mesos la paga extra d'octubre.

Difícilment es pot entendre aquest falta de coherència de la Junta Directiva de Miquel Torres.  Hi ha moltes preguntes que queden a l'aire sense una resposta:  la venta de la Cogeneració per 1'3M d'euros, l'aprovació d'un nou crèdit de 3'5M €,  increment del 15% en les quotes, els nous contractes per a entrenadors i esportistes de 4 anys de durada que suposen tota una nova hipoteca pel Club, els recents actes oficials amb sobre cost i la no renúncia a competicions europees.

O és que existeix algun problema personal no resolt amb els treballadors de l'Entitat?  El que si que tenim clar és que alguna cosa no va be en la gestió d'aquesta Junta Directiva.


1 comentari:

  1. El porreteig de la paga no es pot dir a dies de cobrar-la. Hi ha treballadors que tenim lligada la paga a rebuts importants... Per no dir, que es al mes d'octubre, que es un mes dificil, pels que mantenim una casa.
    No sabem que em fet a aquesta Junta. Gasten molt i despres ploren que no en tenen...
    Hi ha clubs que han hagut de baixar catxe, desde que hi ha aquesta Junta el catxe esportiu ha pujat.
    No estic per criticar cap Junta ni aquesta, ni l'anterior, m'he de limitar a treballar que es pel que em paguen, pero si em volen treure el que tinc per viure, tinc dret a fer-ho.
    Com jo, n'hi ha molts que estavem cagats i ara estem empenyats! No es pot viure per sobre les possibilitats i aquesta Junta hi viu. No podem seguir aixi, mai haviem viscut aixo abans. Els treballadors del club estem al limit.
    Que marxin, perquè si ho ensorren tot, sera un munt de families les que patiran.

    ResponElimina