3 d’oct. 2012

Nota de Premsa de la Coordinadora Obrera Sindical


El sindicat mostra el seu suport als treballadors/es del Club a través d'una nota de premsa.  


La Coordinadora Obrera Sindical (COS), vol mostrar tot el seu suport a les treballadores del Club Natació Sabadell, les quals estan patint una greu situació d'assetjament laboral a través d'acomiadaments injustos, retallades en els sous i amenaces per part de la Junta Directiva, presidida per Miquel Torres.



Des que Miquel Torres va accedir al poder ja són nou les persones acomiadades per motius econòmics, malgrat que posteriorment s'hagin contractat dinou persones més, moltes d'aquestes de la candidatura del president. D'entre aquests nou acomiadaments trobem el de la treballadora més antiga del Club Natació Sabadell, la qual després de trenta-nou anys treballant i a un mes de la seva jubilació (pactada amb el president) va ser acomiadada a través d'un burofax.



Torres, a més, ha incomplert el seu programa electoral tot creant un clima de por sota el qual ha imposat diverses mesures com: instal·lar el bilingüisme en una entitat que té la Creu de Sant Jordi per la defensa de la llengua, expulsar el planter de Waterpolo, augmentar les quotes socials i esportives sense previ avís...



Dissabte vint-i-nou de setembre vam ser testimonis d'aquesta manera de fer de Miquel Torres i la seva comitiva durant la celebració dels cinquanta anys de l'Escola Santa Clara. Mentre el Club Natació Sabadell no para de patir retallades i acomiadaments, Miquel Torres convida totes les autoritats possibles, des de l'Alcalde Bustos a Artur Mas, per a fer celebracions. A aquests, està clar que tampoc no els ha tremolat el pols a l'hora de retallar en serveis tant bàsics com sanitat, educació o habitatge.



Les acomiadades i expedientades van fer arribar a Artur Mas una carta on exposaven els abusos que com a treballadores han patit per part de la direcció. Mentrestant, un grup d'afiliades de la COS repartien unes butlletes a l'exterior de l'acte.



Des de la COS, ens unim al crit de les treballadores en lluita del Club Natació Sabadell i les animem a seguir lluitant.

Prou amenaces, retallades i acomiadaments. Miquel Torres dimissió!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada