25 d’oct. 2012

L'ASSEMBLEA TOMBA EL CRÈDIT DE LA JUNTA DIRECTIVA

Concentració convocada pel Comitè d'Empresa
Miquel Torres no aconsegueix aprovar en l' Assemblea Extraordinària les condicions necessàries del crèdit de 3,5M. Tot i l'exposició inicial del director general explicant la importància que tenia l'acceptació del crèdit i la de Pere Nicolàs utilitzant l'estratègia de la por intentant traslladar la culpa als socis compromissaris del futur dels treballadors/es; no ha estat suficient per aprovar la hipoteca. La mala gestió de Torres (que no ha volgut fer autocrítica en cap moment) i la opacitat amb que s'ha intentat portar tot el procés han passat factura a la Junta Directiva. Els socis compromissaris han considerat que la situació econòmica no és tan extrema com la Junta Directiva vol fer creure i que encara hi ha molt marge d'acció en la seva mala gestió, abans d'hipotecar el Club. 

Torres necessitava una majoria de 2/3 per tirar endavant amb el rescat. Finalment els resultats han estat 62 vots a favor, 52 en contra i 6 vots nuls. Així doncs no s'arriba a la majoria necessària per demanar el crèdit. 

Per la seva banda els treballadors s'han manifestat sota el lema "Jo estimo el Club Natació Sabadell" per defensar i fer visible el conflicte amb la Junta Directiva. S'han cridat consignes contra la Junta i s'han repartit octavetes explicant la situació actual del Club. 


3 comentaris:

  1. Com diria la poca solta de l'Andreita Fabra "QUE SE JODAN"

    ResponElimina
  2. Hola, us deixem aquest enllaç per si és del vostre interès. Salutacions.

    http://www.isabadell.cat/2012/10/conflicte-laboral-al-club-natacio-sabadell/

    ResponElimina