23 d’oct. 2012

PERQUÈ VOTARÉ NO A HIPOTECAR EL CLUB


El CNS el dia 25 d'octubre viurà un dia decisiu, és per això que demanem uns breus moments de reflexió i que els socis compromissaris tinguin en compte els següents motius abans de votar:

Miquel Torres va acomiadar una part de la plantilla per motius econòmics i va tancar l'any amb 25 contractacions noves, la majoria, gent de la seva candidatura. Fet que va augmentar la despesa de personal.

Miquel Torres acumula un record de demandes laborals. Els acomiadaments poden representar més de 750.000€ en total d'indemnitzacions.

Miquel Torres inverteix en tot allò que no genera ingressos com fitxatges, sopars i actes presidencialistes i retalla en tot el que sí genera ingressos com la prestació de serveis al soci, els treballadors.

La venda de la Cogeneració es va fer d'esquenes al soci i representa un ingrés molt petit a curt termini i unes pèrdues de més de 4 Milions d'euros en 10 anys.

El Club pot continuar les obres de Can Llong amb el Pàdel i el Pàrking sense cost.

La Junta Directiva encara no ha fet públic el tancament de l'exercici que s'ha fet amb data 31 d'Agost. Tampoc s'ha realitzat el Plenari del Consell d'Honor.

El Banc es nega a deixar hipotecar més Can Llong, en canvi demana les Naus del carrer Montcada com a garantia, amb un valor urbanístic molt més alt.

Per tots aquests motius, es fa evident que el Club no necessita més diners per gastar. El que  necessita és canviar urgentment la seva gestió.

Perquè jo estimo el Club Natació Sabadell, votaré NO a hipotecar el Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada