2 d’oct. 2012

LA UGT DENUNCIA LA MALA GESTIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA


L’ACTUAL JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB DE NATACIÓ SABADELL ESTÀ DILAPIDANT EL PRESTIGI DE LA INSTITUCIÓ


La no renovació de Mireia Belmonte és només un exemple del menyspreu amb què la direcció tracta des de fa temps els treballadors, els esportistes i els socis
La secció sindical de la UGT al Club de Natació Sabadell vol expressar la seva preocupació per l'evolució del club el darrer any. El cas de la no renovació de la nedadora Mireia Belmonte, assumpte que ha estat tractat per la direcció del CNS amb poca destresa i fins i tot mal gust, ha tingut repercussió mediàtica pel que significa, però es la culminació d’una situació summament nefasta per al present i el futur de la institució, dels seus treballadors i dels esportistes.

Al mes d'agost de l’any passat, en ple mes de vacances, el nostre sindicat ja va denunciar que 9 treballadors van ser acomiadats a través de burofax o per correu electrònic, sistema que s'ha fet extensible a esportistes i als propis drets dels socis i sòcies. La direcció està menystenint amb el seu tracte la tasca que fem entre tots plegats perquè el CNS tingui el prestigi que té. Prestigi que, ara per ara, s'està dilapidant a velocitat de vertigen i de forma, molts cops, barroera.

L'actual Junta Directiva del CNS, amb la seva forma d'actuar, està alimentant un ambient que ni molt menys és l'idoni per afrontar la situació actual, amb unes conseqüències que ja són nefastes. Des de la secció sindical de la UGT fem una crida a la direcció perquè afronti un canvi radical d'actitud, tant amb els treballadors i treballadores com amb els i les esportistes, essencial per a la continuïtat i prestigi de la institució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada