9 d’oct. 2012

La Junta Directiva convoca una nova Assemblea Extraordinària



Miquel Torres i la seva Junta Directiva han convocat urgentment una Assemblea Extraordinària per hipotecar  els béns immobles del Club. 

Ni els augments de quotes socials i esportives, ni la venda de patrimoni, ni les retallades salarials i socials són suficients per tapar el forat de la mala gestió de l'actual Junta Directiva. Després d'un any de fitxatges estelars, contractació de personal proper a Miquel Torres, de viatges per Europa i de grans sopars i esdeveniments, ara toca pagar la festa i Miquel Torres vol hipotecar el Club

Ampliarem la informació ens els propers dies. 

4 comentaris:

  1. Però això què ès??? ara volen hipotecar el patrimoni del Club? això, com la majoria d'accions que estan fent també debia estar al seu programa electoral, no?
    Esperem que siguem capaços de reaccionar aquesta vegada a l'Assamblea. Si el plantejament és aques que dimiteixin, convoquin eleccions i ho plantegin al seu programa. Estan jugant amb el futur del Club, els seus socis i els seus treballadors.

    ResponElimina
  2. No lo puedo creer. Pero supongo que esta vez no colará

    ResponElimina
  3. La veritat és que no entenc res!!! Però no es va presentar un pla de viabilitat a l'Assemblea de finals de Juliol a on hi havien 3 mesures a complir per accedir al crèdit de 3'5 M EUR? Quina mesura no complim? Que jo sàpiga ja ens han apujat les quotes! I estan negociant les retallades amb el treballadors! Per tant, que passa que les retallades a l'esport federat només s'han fet a la xocolata del lloro que és la base i despilfarrem xifres indecents en els primers equips de wp?

    El Banc veu una bona oportunitat per quedar-se les naus davant la nefasta gestió d'en Miquelet! Ah! i tot això sense gens de transparència, doncs encara no hem vist els números del primer exercici complet d'aquesta Junta i ja portem 2 Assemblees Extraordinàries!!! Torres i Cia gasten 100.000 EUR al mes més dels que ingressen!!!

    Pel bé del Club, plegueu, convoqueu eleccions i expliqueu bé el programa a tots els socis! Sou una Junta il·legítima a la que els socis vam votar en base a les mentides del vostre programa!

    VISCA EL CLUB!!!

    ResponElimina
  4. Sres. Junta CNS: estic d'acord en l'aval de les naus. Avaleu la junta amb patrimoni personal de cadasqun dels membres o be convoqueo eleccions i vosaltres CAP a casa. Prou de gestio nefasta. Prou de mentides. Junta si de veritat estimeu el nostre club DIMITIU!!!

    ResponElimina