11 d’oct. 2012

Els treballadors decideixen!!!

Click per llegir la proposta sencera
Després de diferents intents de negociació, entre Empresa i treballadors,  en les que el Comitè d'Empresa es trobava cada cop una nova proposta sobre la taula,  i la impossibilitat de negociar cap tema, el mateix Comitè va demanar la intervenció del Tribunal Laboral de Catalunya per desencallar el tema.   En aquesta mediació, realitzada el passat mes de juliol, el Comitè var plantejar  una serie de garanties a canvi d'una baixada salarial , tal i com s'havia aprovat a l'Assemblea de treballadors, i que, segons el propi Comitè, podria anar entre un 0,5 a un 6%.  L'Empresa es comprometia a presentar la seva proposta el dia 14 de setembre. 

Arribada aquesta data, no presenten cap escrit però expliquen que estan en fase d'acabar la seva proposta que serà molt propera a la dels treballadors  i que la faran arribar al Comitè amb suficient antel.lació per ser estudiada.  

Vint-i-quatre hores abans de la reunió entreguen una proposta totalment surrealista, on demanen que el salari brut passi a ser un sou variable indexat a la situació financera del CNS, aplicant un  indicador segons paraules textuals:

"Al relacionar l'indicador (abans de seccions esportives) amb el total d'ingressos s'obté una mesura del rendiment operatiu del club considerant exclusivament el resultat de l'activitat com a "empresa de serveis esportius", sense tenir en compte els aspectes relacionats amb seccions esportives, financers o extraordinaris." 

 O sigui que potser que, tal i com gestiona aquesta Junta Directiva dirigida per Miquel Torres, a final de mes sigui el treballador el que pagui en lloc de cobrar!!!

Davant de tot aquest desgavell, el Comitè d'Empresa, per unanimitat,  proposa que segueixi vigent el mateix conveni, amb totes les seves condicions. Per aquest motiu convoca novament Assemblea de treballadors per decidir si s'accepta el que proposa l'Empresa o el Comitè. 

Les votacions han estat de 61 vots a favor del Comitè contra 16 vots a favor de l'Empresa.  

Aquest resultat evidència clarament la pèrdua de confiança dels treballadors vers la gestió de Miquel Torres i la seva junta. 

1 comentari:

  1. Ja, ja, ja!!! Amb tot el que han hagut de pensar per plantejar aquesta proposta (les coses són menys rebuscades a la vida!), no han pensat que molt poca gent faria confiança a una proposta en la que el sou variable dels treballadors depengués del resultat econòmic del Club, que a més ha de dir el que és la colla de les 100 mentides de Torres & Co.

    Evidentment no es pot fer confiança a la gestió i honestitat de la Junta de cap manera!!!

    Reflexioneu, JD!!! No us queixeu del personal que teniu, i menys si vàreu destinar els diners per modelar la plantilla de treballadors a fer fora a gent per criteris personalistes i de venjança en lloc de fer-ho per qualitat professional!! Hauríeu pogut fer fora als inútils que us van fer la pilota en lloc d'ascendir-los!!

    ResponElimina