4 d’ag. 2012

Què se n'ha fet de la nostra cantera?

Com ja varem comentar en un post anterior, la nostra cantera del waterpolo ha estat exclosa de la temporada vinent, aquesta s’ha dispersat per diferents clubs:

Adria Carabí al CE Mediterrani
Carlos Sanchez al CN Catalunya
Enric Moreno al CN Badia
Enric Arnella al CN Catalunya
Miguel Moyano al CN Rubi
Ruben Rubio al CN Badia
Dani Perez al CN Badia
Litus al CN Badia
Jordi Millan no té club



Curiosament, aquest darrer jugador, va fer unes declaracions a Radio Sabadell l'any passat, sobre les bones sensacions que transmetia el President Miquel Torres. 

Quan llegim un article publicat per la Vanguardia Santa Clara: la 'Masía' donde se forman las futuras estrellas del Club Natació Sabadell, sentim una gran pena veient com s’ha destrossat un equip de casa, com era el Sabadell 2016. És curiós que la majoria d'esportistes que anomena, no han estat formats al Club. 

Els nens/es esportistes amb possibilitats d'entrar a l’escola Santa Clara, fins a l' últim moment no han estat informats de que no podran entrar ser inscrits, fora ja de la temporada d'inscripcions a d'altres centres. A més els nous horaris d'entrenaments faran que només els nens que realitzin jornada intensiva, puguin assistir als entrenaments. 

El futur del primer equip de waterpolo, no passa per la cantera. En aquest article es confirma una part dels nous fitxatges. Tenint en compte que l’assemblea de socis compromissaris va acceptar endeutar el Club en 3.500.000 euros, aviat podrem conèixer el nom dels propers fitxatges. El món del futbol ens ho anat ensenyant amb el temps, pots fer una aposta a estil Mourinho o a estil Pep Guardiola, això només ho marca el sentiment pel Club que es representa.

Esperem que amb el temps, aquesta gran pèrdua de jugadors i tècnics fets a casa, amb un sentiment d'afecte cap el nostre CLUB, torni a ser una realitat i puguem tornar a sentir-nos orgullosos del Club Natació Sabadell; però som conscients també que això no passarà mentre Miquel Torres sigui President. 

A aquests grans esportistes i tècnics fets al Club Natació Sabadell, que han estat expulsats per Miquel Torres i la seva Junta Directiva, molta sort pels nous reptes. Des d'aquí seguirem la vostre trajectòria i us desitgem un munt d'èxits.

5 comentaris:

  1. i per què permitim això? quedarà un solar... despertem ja!

    ResponElimina
  2. Aquests nanos son part del futur i no els veterans de guerra que porten... fem-nos ho mirar

    ResponElimina
  3. Després de llegir l'article de El País (Simplemente, El Club) i altres informacions mediàtiques manifestades en diversos mitjans, el que no es pot negar a aquesta Junta és la gran capacitat que té de fer política. Gràcies a això ha aconseguit vendre club i això a tothom hauria d'agradar: que el nom del Club sigui present al món. Però això a quin preu? Realment quants dels èxits esportius assolits són d'esportistes fets al club (si bé el poden representar i entrenar a les seves intal·lacions)? El nou projecte esportiu pot o no agradar però porta a tenir el nom del club en els mitjans. Ara bé, aquesta manera de fer club és nova per molts dels que som socis des de ben petits, hem fet socis a les nostres famílies i ho continuarem sent perquè som club... Serà així quan busquem dels nostres esportistes només l'excel·lència i la seva presènecia en l'èlit (que porta a sortir a la foto)? Què se'n farà dels nens i nenes, pares i mares que en l'esport busquen els valors de l'amistat, companyonia i esforç i no assoliran la "promesa" de ser Rafas Nadals? Jo realment penso que el club és més que sortir en fotografies. És un sentiment al marge d'un reconeixement "comprat". Una manera d'entendre que amb la pràctica esportiva prima l'amistat forjada a través de viure experiències reals i que en l'activitat física es poden edificar grans persones formades i preparades per fer front a la vida depenent d'un mateix i no dels favors d'haver sigut olímpic.
    Acabo amb una referència històrica per si ve al cas. Els JJOO de Berlin '36 van introduir innovacions i èxits esportius com els de Jesse Owens. Una de les grans novetats va ser la retransmissió en circuit tancat de les diferents competicions així com l'utilització dels Jocs per enaltir el nazisme. Un cop acabats i havent fet certes concessions per part del govern, el periodista William Shiner va dir acabats el Jocs "Me temo que los nazis han tenido éxito con su propaganda".

    ResponElimina
  4. Nunca un comentario tan acertado como el anterior. Te felicito.

    ResponElimina
  5. Vergonyos, aixi ens anirà...

    ResponElimina