16 d’ag. 2012

Assemblea Extraordinària Juliol 2012

Seguint aquest nou estil d’assemblees, exclusives, que ha instaurat Miquel Torres i la seva Junta Directiva, el dia 30, per entrar a la sala social, s’havia de passar per davant de dos membres de seguretat, que la custodiaven.

D’entrada, i desprès de 14 mesos de president, un cop més el discurs del Sr. Miquel Torres culpant de totes “les desgràcies del Club” a la Junta anterior i a continuació el “desordre del dia”, ja que no es va seguir cap ordre dels punts establerts.

Es va obligar a fer les votacions a mà alçada, sense respectar la petició de nombrosos compromissaris, tot i que estaven preparades les urnes. La pregunta és clara: Per quin motiu d’últim moment van decidir no utilitzar-les? Potser d’aquesta manera era més fàcil aprovar l’augment de quotes i la petició d’un crèdit de 3.500.000 euros. 

També es va comentar que els serveis del Club no patirien un augment, però si es comparen les quotes de la temporada 2011/2012 amb les que hi haurà a partir de setembre, la majoria de serveis han augmentat.

Pilotes fora, habituals, quan el soci compromissari preguntava per la participació dels equips de waterpolo a la Copa d’Europa i futurs fitxatges (tot i que després les fotos els hi encanten!).

Si mirem el pressupost fet per ells,  veiem que tenien previst tancar l’exercici amb unes pèrdues de 759.531,03 euros.


Segons els comentaris del Sr. Pere Nicolas, vicepresident econòmic, el tancament final de l’exercici 2011/2012, podria oscil·lar al voltant de 680.000 euros de pèrdua. Tampoc s’ha de ser un crack en els números per veure que la venda de la cogeneració per 1.300.000 euros ha estat per arreglar els números i “maquillar” el resultat, ja que sinó el resultat final hauria estat de 2.000.000 euros de pèrdua aproximadament.

Davant l’activa participació del soci Marià Gisbert, dol la falta de respecte que va patir per part de Mingo Vidal i altres membres de Junta, per sort una part d’assistents van exigir un mínim d'educació i respecte vers el Sr. Marià.

De la lectura de l’acte de l’assemblea de socis del juliol de 2011, res de res.

Davant el tema de les persones acomiadades i la resolució, el Sr. Miquel Torres, un cop més, va seguir atacant la professionalitat i dignitat d'aquestes persones, comentant que "eren indisciplinades i no volien treballar, que durant quatre mesos va intentar reconduir la seva actitud però li va ser impossible..."   Sols cal tenir en compte que el Sr. Miquel Torres va prendre possessió del seu càrrec  la segona quinzena de maig i a finals de juliol ja els havia acomiadat, per veure la poca credibilitat del seu discurs.

Els acords d'assemblea  que publiquen a la web, parlen d'un plà de viabilitat amb reducció de despeses de personal. A dia d'avui el Comité d’empresa no ha parlat de cap retallada en tema de sous i l’assemblea no va voler entrar en el tema de reduir salaris ni personal, cosa que consideraven que no els pertanyia als socis compromissaris, sinó al Comitè d'Empresa.

Els acords que presenten en aquesta web, no tenen un caire clar del que es va parlar, el que està clar que fins i tot el socis preferents perdran els seus drets i tan sols els que han estat olímpics no pagaran. Casualitats?

Estem esperant quina una en prepara Miquel Torres i la seva Junta Directiva aquesta vegada, no oblidem que l’assemblea extraordinària del 2011, en el mes de juliol, van acomiadar a 6 persones, en ple període de vacances... Sigui el que sigui us informarem....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada