20 d’ag. 2012

Expedient laboral per Antonio Ortiz

DESPRÉS D’UN ANY… SEGUEIX LA REPRESSIÓ

La Junta Directiva del Club Natació Sabadell ha obert un expedient laboral a Antonio Ortiz, El treballador és un dels membres més actius del Comitè d'Empresa. Contrari a la retallada salarial i un gran defensor dels drets dels treballadors, va ser el primer en denunciar públicament els acomiadaments al Club, fet pel qual el van apartar de la seva feina i van acomiadar al seu germà.  

Ortiz, que ja va portar a l'empresa als tribunals per mobbing i el jutge li va donar la raó, ara es torna a trobar amb un nou cas d'assetjament laboral. A Ortiz se l'acusa d'un intent d'agressió i de titllar de mentiders a la Junta Directiva. L'acusació ha estat feta per dues persones molt properes a Miquel Torres; El Director de Serveis (lloc que ocupava Antonio Ortiz) i la secretària del President (lloc que ocupava Roser Sallés quan va ser acomiadada), tots dos van accedir al càrrec amb la presidència de Miquel Torres. 

L'expedient sanciona al treballador amb 20 dies sense feina ni salari. També pels mateixos fets, Antonio Ortiz no té permesa l’entrada a les instal·lacions, fins que Miquel Torres no decideixi quina sanció li posa com soci. 

Ampliarem la informació durant els propers dies. 

6 comentaris:

  1. Amic i company, la plantilla està amb tú Antonio.

    ResponElimina
  2. Força Antonio!!! Aquesta gent sortirá per potes del Club!!!

    ResponElimina
  3. Somos muchos los que estamos contigo. Ahora nos toca a nosotros dar la cara por ti. Antonio eres una gran persona. Muy injusto todo lo que te hacen. Animos para aguantar todo esto.

    ResponElimina
  4. Yo no sé si toca aquí el comentario que quiero hacer. Primero, quiero mostrar mi solidaridad con este compañero al que no conozco pero me solidarizo con él y con todos los despedidos por esta Junta Directiva (a la que voté y me siento y poco "culpable"). Viniendo a mi casa del trabajo, acabo de escuchar Radio Sabadell. Salían el expresidente y el responsable económico de la junta anterior (no he podido recordar los nombres ni tenía como anotarlos). Me he quedado boquiabierto de las mentiras que nos estamos tragando. Señores, yo recomiendo que escuchen a este responsable económico, habla muy muy claro. Y por qué no le dejan entrar en la asamblea para que pueda contarlo a todos los socios? Porque se les acabaría el rollo de estar culpando siempre a los de antes y no avanzar. Vayanse ya!!! Estoy muy ENFADADO!!!! Recojamos firmas para que se vayan!! El Club es de TODOS!

    ResponElimina
  5. Tot el meu suport al company Antonio.

    ResponElimina
  6. Si es pensen que actuacions d'aquest estil acollonen al personal s'equivoquen, ens fa més forts. Antonio, tot el meu recolzament. Que la justicia els faci pagar tot el que fan, a veure com quedarà el Club. Ànims som molts que estem farts del tracte que ens dona el Club.

    ResponElimina