26 de jul. 2012

Miquel Torres Indignat amb les institucions

Miquel Torres es queda sense entrades per Londres
Miquel Torres posa en perill les relacions institucionals pel seu ego, deixant en evidència la mediocritat de la Presidència i la seva Junta Directiva que sembla resignada a consentir els capricis d'en  Miquelet. No només és una falta molt greu cap a les institucions, sinó també cap als socis intentat eludir la responsabilitat d'assistir a l'Assemblea de Socis Compromissaris més transcendent de la història del Club. 

Tal  i com es pot escoltar en una entrevista del dia 9 de juliol a Radio Sabadell , Miquel Torres es deixa ell mateix en evidència dient que no es van facilitar entrades, ja que el mateix Club va aconseguir-ne per almenys 3 persones.




Jose Ramon Costa Jussà, periodista esportiu conegut popularment com a Reporter Tribulete, també es fa ressò de la "notícia". Costa Jussà, amic personal de Torres, ja li havia donat suport durant la campanya electoral. Ara que en Miquelet està desesperat per poder anar a Londres a fer-se la foto, Costa Jussà torna a comprometre la seva columna per ajudar el seu amic. El mateix Costa Jussà conscient de que s'està jugant la seva credibilitat periodística ja molt qüestionada, s'ha de justificar a ell mateix dient que el fet és notícia. 

Potser, senyor Costa Jussà, el senyor Miquel Torres no ha obtingut entrades per altres raons que vostè obvia a remarcar en la seu article que són la realitat actual que pateix el C.N.Sabadell. S’ha oblidat de posar en el seu article, que el senyor Miquel Torres, en poc mes d'un any, s'ha carregat la pedrera de l'equip de waterpolo del CNS, que acumula mes de 10 denúncies en els jutjats fetes per treballadors i socis, que ha aconseguit una gran fractura tant social com laboral dins de l'Entitat, que hi ha treballadors que pateixen mobbing i que la majoria, treballen sota la tutela del terror, que ningú és capaç de parar l'estat de Setge que viu dia a dia el nostre estimat Club. Aquestes coses que li expliquem i moltes més. Analitzi-ho tot , i com a periodista que és senyor Costa Jussà, si busca una mica sabrà que li expliquem la veritat. De vostè depèn la qualitat del seu treball. Sembla que les Institucions, s'han adonat que el senyor Torres, no és el centre de l'Univers.

Queda clar que la intenció d'en Miquel no era aconseguir entrades pagant ell, sinó "amb una altra fórmula". 

2 comentaris: