25 de jul. 2012

Plenari del Consell d'Honor

Ahir es va celebrar el Plenari del Consell d'Honor, que és una l'assemblea de socis que formen part del Consell d'Honor (40 anys + 25antiguitat) prèvia a l'Assemblea Extraordinària. La retallada del 15% a la partida de personal, l'augment de quotes i la venta de la cogeneració van ser els temes més polèmics del plenari. 

Seguint l'ordre del dia i referent a les properes eleccions a membres de Junta del Consell d'Honor es va  marcar un calendari per dur a terme les eleccions, que se celebraran entre l'1 i el 15 d'Octubre com marca el reglament. A aquestes eleccions es poden presentar tots els socis que formin part del Consell d'Honor. L'actual President de la Junta del Consell d'Honor, Joan Canadell, volia posposar les eleccions i implantar un model de llistes tancades per tal de poder tornar-se a presentar malgrat haver exhaurit els  quatre anys màxims de mandat. La proposta va ser rebutjada per unanimitat. 


Un altre punt important va ser el dictamen referent al Pla de Viabilitat. Aquest dictamen que segons els Estatuts (article 63) hauria d'emetre el Consell d'Honor, es va limitar a una carta feta per la pròpia Junta Directiva del Club Natació Sabadell i que va signar el Sr. Joan Canadell en contra de l'opinió de la resta de components de la seva Junta i sense el consens dels Consellers i Conselleres, ja que aquest Plenari es va convocar fora de termini. És a dir, Democràcia estil Miquel Torres. 

La opinió generalitzada va ser que no es respectaven les normes, no s'aplicava el sentit democràtic i es considerava l'actuació del president del Consell d'Honor com un abús de poder

Tot i això es va obrir un debat referent a la venda de cogeneració sense esperar l'Assemblea, davant la pressió referent als números d'aquesta venda i les pèrdues que comporta,  el Vicepresident Mingo Vidal va demanar que es tingués en compte la coyuntura actual de crisi que pateix el Club i aquesta era una possibilitat de refinanciar l'entitat de forma ràpida, o sigui "pan para hoy, hambre para mañana".

El Pla de Viabilitat que passa per l'augment de quotes desmesurat pels temps que corren, el 15% de retallades salarials, 500.000 € de retallades en seccions esportives, i el més espectacular la petició d'un crèdit de 3.500.000 euros per TAPAR FORATS!!! segons paraules del mateix vicepresident econòmic Pere Nicolàs. 

Si tenim en compte que falta un mes pel tancament dels comptes anuals, la gent es pregunta per què tanta presa en demanar diners si encara no sabem el resultat de l'any, o és que el forat es preveu tan gran que ni ens el podem imaginar?  La realitat del Plenari va ser de no aprovació de les coses presentades i de total indignació per la data de l'Assemblea. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada