23 de jul. 2012

Les Retallades de Miquel Torres


L’Assemblea del dia 30 de juliol presenta temes claus pel futur del Club i que volem destacar. Per nosaltres és molt important que el soci compromissari estigui molt ben assabentat perquè sigui conscient que el futur del Club depèn d’ell i que  un cop s’hagin aprovat,  de res serveix lamentar-se. Recordeu que demanar la votació secreta pot ser la clau.

Retallada del 15% en el cost de personal

El primer punt que destaquem on parla d’una retallada salarial de 650.000 i tenint en compte que un treballador cobra aprox sobre uns 20.000 euros anuals. En que consistirà? No sabem que volen fer en aquest apartat, si reducció de sous, de personal, totes dues coses o què s'inventaran. 

La xifra espanta més encara quan es veu que totes les despeses d’explotació baixaran gairebé un 20%. Això és molt preocupant.

Increment d'un 15% de les quotes de Soci

Un dels punts que volen aprovar és un increment espectacular i desproporcionat de les quotes dels socis. En temps de crisi, amb socis patint greus dificultats econòmiques, aquesta Junta demostra una insensibilitat total davant aquesta situació i una poca visió realista sobre els socis. Fa mes de 30 anys que aquest país no té inflació en aquestes xifres, però aquesta Junta considera que incrementar un 15% la quota a pagar per ser soci, és el millor pel Club.

No només estem en desacord, sinó que animem als socis compromissaris i a aquells que no ho siguin a oposar-se a aquest abús desproporcionat que significa aquest augment espectacular de la quota.

Increment d'un 1000% de les quotes de Socis Preferents

Al col.lectiu de socis preferents, que han contribuït amb les seves quotes al llarg de més de 50 anys i ara, en la seva jubilació,  gaudeixen d'un preu simbòlic se'ls pretén retallar aquests drets, imposant una quota mensual. És fàcil retallar drets quan un no ha pagat res fa més de 40 anys. 

Ajudeu-nos a fer la màxima difusió a través de l'esdeveniment de Facebook. 

6 comentaris:

  1. Doncs si ja ens hem venut (malvenut) els drets de la cogeneració a Gas Natural per 1,3 milions d'euros, potser ja no caldrà apujar les quotes als socis i podreu complir les promeses electorals, oi?
    O bé haurem de pagar la mala gestió de TORRES i Co. mentre es despilfarra en els fitxatges de wp, en la VISA i menjador privat del president, en la gravosa participació dels equips de wp a Europa, en el megasou i viatgets del fracassat D.Tècnic de wp, en la inutilitat de l'amiguet de Director esportiu, etc.
    Vàreu prometre autocars pels desplaçaments de federats, equipaments de franc als esportistes, impulsar la sincro (no que els pares hagin de pagar els Campionats d'Espanya dels seus fills), un Club net, etc.

    Prou de mentides i de prendre'ns el pèl!!!

    ResponElimina
  2. VERGONYOS!!!! Fora ja home...

    ResponElimina
  3. Aquest senyor ens a enganytas a tots,socis,seccions,treballadors.....
    Marxi ja, si te dignitat abans d'arruinar al CNS.

    ResponElimina
  4. Lo millor que pot fer aquesta directiva es dimitir.i deixar de fer promeses que el final no han promes.

    ResponElimina
  5. Yo no me lo puedo creer... cuando hubo la campaña electoral todo eran buenas palabras, vamos a quitarnos de encima ese chulo del Martí y vamos a votar al Miquel Torres, que este sí que tendrá en cuenta la opinión del socio. El Martí quiere subir las cuotas, hacer pagar los chandals, no cuida las instalaciones... en cambio el Torres nos escuchará. Yo no conocía al Torres, nunca lo había visto por el Club, pero los que me pedían el voto sí, los había visto por el Club y me inspiraban mucha confianza. Ahora me siento ENGAÑADO y pido a todos los que pedían el voto a los socios que sólo vamos a usar las instalaciones que ahora pidan la DIMISIÓN de este señor y de toda su junta directiva, porque nos han engañado, se venden el patrimonio del Club (que es lo único que tenemos), las instalaciones están hechas una mierda y nos SUBEN LAS CUOTAS... Me voy a dar de baja del Club y pido a todos estos que con tanto énfasis pedían firmas y el voto para el Torres que pongan las mismas ganas para pedir su DIMISIÓN. Yo y muchos ENAGAÑADOS más se lo agradeceremos.

    ResponElimina