21 de jul. 2012

LA FOTO MÉS CARA DE MIQUEL TORRES

Miquel Torres malvèn part del patrimoni del Club Natació Sabadell sense tenir en compte la opinió del soci per obtenir ingressos immediats


Aquest patrimoni, que és la Cogeneració, va se construït pel Club després de passar per Assemblea. Es tracta d'un sistema que permetia estalviar quantitats molt elevades en el consum de la llum i en el consum d’energia per a escalfar l’aigua de les piscines. La Cogeneració era el patrimoni del Club Natació Sabadell Sabadell que més diners donava. El pressupost per aquest any presentat a l'Assemblea de Desembre 2011 indicava 628.901,19€ d'ingressos. 

A la pàgina 44 de la Memòria
Si agafem aquesta xifra i la multipliquem pels 10 anys de contracte amb Gas Natural estem parlant de 6.289.011,9€, si li restem el 1,3M i el descompte irrisori de 82.000 anuals el Club Natació Sabadell perdrà  més de 4 milions d'euros (més de 416.000 euros de pèrdues anuals). I això suposant que el preu de l'energia es mantingui constant, la qual cosa sembla del tot improbable. Com diu la dita en castellà: Pan para hoy, hambre para mañana. 

Miquel Torres a més intenta fer passar, en aquest article demagog, aquesta malventa feta a esquenes del soci com un triomf personal. La realitat és que es tracta d'un pacte molt generós per a Gas Natural i molt perjudicial pel Club, per obtenir ingressos immediats i així poder arreglar els números a final d'exercici després d'un any de pèssima gestió de Miquel Torres, Pere Nicolàs i Mingo Vidal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada