8 de juny 2012

S'aturen les negociacions de Conveni Col·lectiu al CNS

Al Club Natació Sabadell s'aturen les negociacions del nou Conveni Col·lectiu. La Junta Directiva es nega a presentar el pla de viabilitat, eina clau per la negociació. 

Mentre el Comité d’Empresa presentava una proposta on accepta una retallada de sous a canvi d’unes garanties per evitar més acomiadaments, la Junta Directiva representada per Àngel Viñeta i Ramon Martí, trenca les negociacions sense presentar el pla de viabilitat que s’havia compromès a presentar i a no acceptar cap garantia. Un nou episodi d’aquesta Junta Directiva caracteritzada per les retallades de Drets. 

Durant l’últim any hem sigut testimonis d’un clima de crispació creixent entre la plantilla del CNS per la gestió de Miquel Torres i la seva Junta Directiva ; acomiadaments de persones que resultaven molestes, mobbing a treballadors, amenaces i ara voler imposar una retallada històrica de salaris. 

Res queda ja de la imatge de bon esportista que va estar venent durant la campanya electoral; Miquel Torres, Miquelet com era conegut aleshores pels seus companys esportistes, ha demostrat que “Recuperem la il·lusió i els drets” es refereix únicament als seus amics més pròxims. La retallada de Drets d’una gran massa social i dels treballadors per atorgar més privilegis als seus.

Juan Antonio Samaranch
No sabem si aquests ideals li venen del seu estimat mentor Samaranch, estretament lligat a l’antic règim, que el va fer el seu protegit. Recordem que Miquel Torres abans de ser President del Club Natació Sabadell va ser Director del Museu Olímpic quan Samaranch era president del COI. 


Està clar que Miquel Torres s’ha acomodat en aquest clima de terror a la plantilla, menystenint els drets de molts per beneficiar els seus. Pel que sembla no tota la seva Junta Directiva se sent igual de còmode que ell, ja que segons ens han pogut informar les primeres dimissions s’estan a punt de produïr.

2 comentaris:

  1. Rebaixar sous de tot el personal, excepte els que sigin acomidats... i mentre fent fora els waterpolistes de la pedrera per substituir-los per d'altres a base de talonari, sí talonari, Vallés, Piralkov o els que vinguin, són esportistes professionals molt ben pagats! No hi ha dret.

    ResponElimina
  2. Xavi, es el Informatic del club oi?????? tot fa pudor en aquest club, i posaben a parir a al altre president.......que deu ni do. tot el que esta pasant ja esta be, i tots els socis aplaudint a rabiar en un partit de polo. vergonyos. jo ja no soc soci

    ResponElimina