22 de juny 2012

Miquel Torres destrueix la cantera del CNS

El Sabadell 2016 ha mort!


La temporada 2006-2007 neix l’equip absolut 'B', equip que comença jugant a l’última categoria del waterpolo català i que en 4 temporades aconsegueix situar-se a la 2a categoria del waterpolo estatal. Aquest equip ve a ser el "filial" de l’equip absolut del waterpolo del Club Natació Sabadell i passa a anomenar-se CN Sabadell 2016 la temporada 2009-2010, fent referència al centenari del nostre Club i pensant en l’evolució dels jugadors de la pedrera que única i exclusivament el formen i en la seva progressió amb aquesta data a l’horitzó. 

Aquest equip es crea i evoluciona amb un doble objectiu, per una part permet que waterpolistes que estan en període de formació i no tenen encara el nivell per poder participar amb molts minuts amb l'absolut A puguin complementar la seva formació en una categoria absoluta d’àmbit nacional com a pas previ, o inclús compaginant els dos equips, i per altra permet que els jugadors de la casa que un cop acaben la seva etapa a les categories inferiors no entren a formar part del 1r equip per jugar a Divisió d'Honor i tenen interès i dedicació per seguir jugant a waterpolo, ho puguin fer i no abandonin el Club amb només 18 anys.

El CN Sabadell 2016 era la pedra angular d’un projecte que per primera vegada creia de veritat en el planter i que facilitava l’accés a l’èlit dels joves jugadors de casa. Prova d’aixó és que per aquest equip han passat com a part de la seva formació als darrers anys, ajudant-los a arribar al 1r equip, jugadors com l'Oscar Carrillo, l'Adrià Carabí, el Marc Soler, el Carlos Sánchez, el Toni Martínez, el Jose Ma Motos, el Víctor Cabanas, el Dani Pérez, l'Enric Arnella, el Jordi Mardones, el Borja Fenoy...

Durant el període electoral, Miquel Torres va tenir una reunió amb els delegats de waterpolo a l’escola Santa Clara. A part de prometre’ls-hi Xandalls, autocars per desplaçaments,.... els delegats tenien molt interès en saber si estaria disposat a mantenir el C.N. Sabadell 2016, evidentment es va comprometre, i per seguir sumant promeses incomplertes, l’ha mantingut només una temporada més. El vicepresident Mingo Vidal, en les seves passejades per Can Llong, va prometre als waterpolistes que l’aposta per la cantera era gran i que evidentment seguirien mantenint aquest equip.

Lamentem informar que ha mort el C.N.Sabadell 2016, ha estat "aniquilat" per aquesta junta Directiva i el seu màxim responsable Miquel Torres, matant així, somnis d’un munt  d’esportistes que sentien, el que no podrà sentir mai el senyor president, els colors del Club Natació Sabadell. Dimarts, dia 19 de juny,  el director tècnic de waterpolo, el senyor Dani Ballart, va comunicar directament, amb un bon discurs, com es habitual en el seu estil, als membres actuals de l’equip que l’any que ve no jugaran a waterpolo al seu Club. 
Curiós que es presentés sol davant l’equip, dient que li hagués agradat que l’acompanyés algú... i també afirmant que no comparteix aquesta decisió. Tenim un director tècnic de waterpolo pagat a preu d’or que no només no participa en les decisions del 1r equip masculí, pedra angular del waterpolo i que suposa un gran percentatge de la despesa de la secció, sinó que segons sembla tampoc dirigeix la base...

A tot això es suma, pares/mares que tenen nens/es en els grups dels Aleví, que al no poder accedir a estudiar a l’escola Santa Clara, no saben que passarà amb els seus entrenaments aquest any, ja que els nens/es de l’escola entrenaran en horari escolar. La desmotivació vers aquest gran esport cala fins i tot en els petits de la nostra cantera.

2 comentaris:

  1. Lamentable!!! Molta sort a tots els joves de la pedrera que queden desamparats!
    FORA DIRECTIVA!

    ResponElimina
  2. Ha fitxat a Trobojevic, Valles i Piralkov. Entre 33 i 39 anys!!! Aquesta és l'aposta de futur???????
    Ho ensorrareu tot!

    ResponElimina