3 d’abr. 2012

Les Promeses de Miquel Torres (IV)

 "Millorarem la participaciĆ³ i l'autonomia del Consell d'Honor"




Millorar la independĆØncia del Consell d'Honor, aquesta era la reforma que anunciava Miquel Torres en el seu programa electoral. La veritat, com ja ens tenen acostumats, res mĆ©s lluny de la realitat.

I Ć©s que desprĆ©s d'expulsar a l'Ćŗnica veu del Consell d'Honor que era crĆ­tica amb la polĆ­tica de Miquel Torres; avui destapem un altre menyspreu de la Junta Directiva al Consell d'Honor.

Diumenge dia 11 de marƧ de 2012 va tenir lloc la Diada del Consell d'Honor, be podriem dir que va ser l'esmorzar dels Consellers d'Honor, ja que el protagonista de la Festa, mĆ©s que el propi Consell va ser el Club, els esportistes, els treballadors (tot i que se'n van deixar un)... No volem restar cap dels seus reconeguts mĆØrits, Ć©s mĆ©s, creiem que tots ells mereixen un Repartiment de Premis com cal, en un acte apart i no aprofitant un acte tan tradicional com Ć©s la Festa anual dels Consellers.

Un altre tema "interessant" va ser la concessiĆ³ dels Premis que atorga el Consell d'Honor i que van ser aprovats en reuniĆ³ de la Junta del Consell d'Honor i proposats a la Junta Directiva: Millor Vella GlĆ²ria al Sr. Antoni Grau; Millor Tasca Social a la Sra. MercĆØ Buxeda.

Curiosament els premiats van ser: Sr. LluĆ­s Farras com a Millor Tasca Social i la Sra. Paquita Murillo com a Millor Vella GlĆ²ria. Sense entrar en valoracions dels mĆØrits per rebre aquesta distinciĆ³, que segurament son molts.

Lamentem que una decisiĆ³ presa pel Consell d'Honor sigui censurada per la Junta Directiva i imposada pel senyor Miquel Torres. TambĆ© ens preocupa el paper actual del Consell d'Honor (una de les funcions del qual Ć©s supervisar la tasca de la Junta Directiva), que fa la vista grossa davant les imposicions i abusos de poder del senyor Miquel Torres i la seva Junta Directiva.

L'enhorabona als premiats i tambĆ© a Antoni Grau i MercĆØ Buxeda, esperem que el proper any si se us fagi entrega d'aquest merescut guardĆ³.


"Mejoraremos la participaciĆ³n y la autonomĆ­a del Consell de Honor"

Mejorar la independencia del Consell de Honor, Ć©sta era la reforma que anunciaba Miquel Torres en su programa electoral. La verdad, como ya nos tienen acostumbrados, nada mas lejos de la realidad.

Y es que despuĆ©s de expulsar a la Ćŗnica voz del Consell de Honor que era critica con la polĆ­tica de Miquel Torres; hoy destapamos otro menosprecio de la Junta Directiva al Consell de Honor.

Domingo dƭa 11 de marzo de 2012 tuvo lugar la Dƭada del Consell d'Honor, mas bien podrƭamos decir que fue el desayuno de los Consellers d'Honor, ya que el protagonista de la Fiesta, mas que el propio Consell fue el Club, los deportistas, los trabajadores (todo y que se olvidaros de uno...). No queremos restar ninguno de sus reconocidos mƩritos, es mƔs, creemos que todos ellos merecen un Reparto de Premios como tal, en un acto a parte y no aprovechando un acto tradicional como es la Fiesta anual de los Consellers.

Otro tema "interesante" fue la concesiĆ³n de los Premios que otorga el Consell de Honor y que fueron aprobados en la reuniĆ³n de la Junta del Consell d'Honor y propuestos a la Junta Directiva: Millor Vella GlĆ²ria al Sr. Antoni Grau; Millor Tasca Social a la Sra. MercĆØ Buxeda.

Curiosamente los premios fueron para: Sr. LluĆ­s Farras como Millor Tasca Social y la Sra. Paquita Murillo como Millor Vella GlĆ²ria. Sin entrar en valoraciones de los mĆ©ritos para recibir esta distinciĆ³n, que seguramente son muchos.

Lamentamos que una decisiĆ³n tomada por el Consell d'Honor sea censurada por la Junta Directiva y impuesta por el seƱor Miquel Torres. TambiĆ©n nos preocupa el papel actual del Consell d'Honor (una de sus funciones es supervisar la tarea de la Junta Directiva), que hace caso omiso ante las imposiciones y abusos de poder del seƱor Miquel Torres y su Junta Directiva.

Felicitar a los premiados y tambiĆ©n a Antoni Grau y MercĆØ Buxeda, esperemos que el prĆ³ximo aƱo se os haga entrega de este merecido premio.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada