9 d’abril de 2012

El Somni de Dani Ballart

Fa gairebé un any, quan va començar la campanya electoral per les eleccions al Club Natació Sabadell, Dani Ballart va donar el seu suport a Miquel Torres.


Quan Miquel Torres va guanyar les eleccions del CNS el passat Maig, Dani Ballart va poder veure complert un dels seus somnis: ser director tècnic del Club Natació Sabadell.


La figura de Director tècnic de Waterpolo no existia prèviament, si no que va ser creada per aquesta Junta Directiva. El fitxatge de Ballart respon a la política de Miquel Torres de voler ser un dels millors equips d'Europa.

Després de veure com la majoria de gent que donava suport a la candidatura de Miquel Torres, n'ha pogut treure un benefici propi; és inevitable preguntar-se si algu donava suport al seu projecte de forma desinteressada i quantes promeses més va fer que encara no sabem.

Gràcies a aquest càrrec, Dani Ballart ha pogut viatjar per tot Europa durant els últims mesos. Acompanyat, en la majoria d'ocasions, per Miquel Torres.

Un exemple més que evidencia la poca idoneïtat de la proposta del nou conveni col·lectiu que ha presentat la Junta Directiva.

Hace casi un año, cuando empezó la campaña electoral para las elecciones en el Club Natació Sabadell, Dani Ballart dio su apoyo a Miquel Torres.

Viernes vota a Miquel Torras!! El waterpolo saldrá ganando en el Club Natació Sabadell. Seré Director tècnico con él de presidente. Vota!

Cuando Miquel Torres ganó las elecciones el pasado Mayo, Dani Ballart pudo ver cumplido uno de sus sueños: ser director técnico del Club Natació Sabadell.

El CNS hay nuevo presidente. El waterpolo sale ganando. Los sueños se hacen realidad, son nuevos tiempos. Tiempos de cambio. Tiempos de excelencia.


La figura de Director técnico de Waterpolo no existía previamente, si no que fue creada por esta nueva Junta Directiva. El fichaje de Ballart responde a la política de Miquel Torres de querer ser uno de los mejores equipos de Europa.

Después de ver como la mayoría de gente que apoyaba a la candidatura de Miquel Torres, ha podido sacar un beneficio propio; es inevitable preguntarse si realmente alguien apoyaba su proyecto de forma desinteresada y cuántas promesas más hizo que todavía no sabemos.

Gracias a este cargo, Dani Ballart ha podido viajar por todo Europa durante los últimos meses. Acompañado, en la mayoría de ocasiones, por Miquel Torres.


En el aeropuerto camino Atenas. Acompañando el equipo femenino CN Sabadell para gozar del partido de vuelta de mañana de la Champions Cup!
Ya hemos llegado a Génova. Nos han perdido una maleta. El hotel típico villa italiana reformada con mucho encanto. Ahora hacia la piscina.
Mañana me hoy a Sori (ITA) para vivir en directo un partido histórico. Te lo perderás? No tienes excusa para hacerlo… fuerza chicas!

Un ejemplo mas que evidencia la poca idoneidad de la propuesta del nuevo convenio colectivo que ha presentado la Junta Directiva.

3 comentaris:

 1. I a part de viatjar per què ens serveix aquest director? Del primer equip masculí ja l'han apartat ja que no es pot ni veure amb l'entrenador. De fet, els que el coneixen dins la propia junta directiva, ja no el volien, però clar, aquí mana un per sobre de tot i de tothom.

  ResponElimina
 2. Però si que teniu poca feina, no?
  ... Ah és clar, poca feina.
  Una cosa no havieu de defensar als treballadors?

  ResponElimina
 3. Poca feina tindrem tots si això continua d'aquesta manera... així que més val denunciar les injustícies i explicar les coses per que tothom les conegui. A partir d'aquí cadascú és responsable dels seus actes.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...