22 de març 2012

Ortiz guanya el judici contra la Junta Directiva del CNS

Antonio Ortiz Director d’Instal·lacions del Club Natació Sabadell, que va ser apartat del seu càrrec el passat mes de Setembre, ha guanyat el seu judici per la vulneració dels drets fonamentals, vulneració a la llibertat d'expressió i llibertat sindical.

La jutgessa ha donat la raó al treballador i l’empresa li haurà de retornar el seu lloc de treball, tots els seus drets i rectificar la conducta contra aquest treballador.
Ortiz es el primer d’una llarga llista de judicis laborals que acumula la nova junta directiva del Club Natació Sabadell. A més Ortiz, com a Membre del Comitè d’Empresa, denuncia l’assetjament que pateixen molts treballadors i lluita activament contra els acomiadaments i les injustícies laborals.

Més informació...



Ortiz gana el juicio contra la Junta Directiva del CNS

Antonio Ortiz Director de Instalaciones del Club Natació Sabadell, que fue apartado de su cargo el pasado mes de Septiembre, ha ganado su juicio por la vulneración de los derechos fundamentales, vulneración a la libertad de expresión y libertad sindical.

La juez ha dado la razón al trabajador y la empresa tendrá que devolverle su sitio de trabajo, todos sus derechos y rectificar la conducta contra este trabajador.

Ortiz es el primero de una larga lista de juicios laborales que acumula la nueva Junta Directiva del Club Natació Sabadell. Además Ortiz, como Miembro del Comité de Empresa, denuncia el acoso que sufren muchos trabajadores y lucha activamente contra los despidos y las injusticias laborales.

Mas información...


3 comentaris:

  1. Vuelve nuestro gran jefe al mando enhorabuena

    ResponElimina
  2. Bien Antonio! Parece que las cosas empiezan a caer por su propio peso...

    ResponElimina
  3. Ànims a tots els indignats CNS

    ResponElimina