13 de març 2012

Un Altre Lapsus

Perfil d'Isaac Perez
Si en l'anterior post parlavem del lapsus de Miquel Torres que va crear la Natació Sincronitzada un any abans de ser president, avui parlarem del Director  Esportiu; el senyor Isaac Pérez.

Isaac Pérez no només estava darrera la candidatura de Miquel Torres, sinó que era el Coordinador de Campanya com hem pogut saber gràcies al seu perfil públic a LinkedIn    


Però no acaba aquí la cosa, i és que gràcies al mateix perfil hem pogut saber que Isaac Pérez és director esportiu des del Febrer de l'any passat, 4 mesos abans de que el Sr. Miquel Torres esdevingués President.



Tot i que la incorporació oficial com a Director Esportiu va ser el mes de Juny de 2011, aquesta data que apareix en el seu curriculum fa que ens preguntem: Se'l va donar d'alta amb efectes retroactius per compensar la seva tasca com a coordinador de campanya o tan sols és un altre "lapsus"???


Si en el anterior post hablábamos del lapsus de Miquel Torres que creó  la Natación Sincronizada un año antes de ser presidente, hoy hablaremos del Director Deportivo; el señor Isaac Pérez.

Isaac Pérez no solamente estaba detras la candidatura de Miquel Torres, sinó que era el Coordinador de Campaña tal y como hemos podido saber gracias a su perfil publico en LinkedIn.

Però no termina aquí la cosa, y es que gracias al mismo perfil hemos podido saber que Isaac Pérez es director deportivo desde Febrero del año pasado, 4 meses antes de que el Sr. Miquel Torres fuera Presidente.

La incorporación oficial como Director Deportivo fué en el mes de Junio de 2011, esta fecha que aparece en su curriculum hace que nos preguntemos: Se le dió de alta con efectos retroactivos para compensar su labor como coordinador de campaña o solo se trata de un "lapsus"??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada