27 de nov. 2011

La repressió avança...

El passat dissabte dia 26 de novembre a quarts de 10 del matí, el Sr Claudi Puigfel entrava a esmorzar al self-service del Club Natació Sabadell. A mig esmorzar un treballador del Club se li adreça per comunicar-li que té un expedient obert i que no pot fer ús de les instal.lacions, ell es nega a abandonar les mateixes, ja que en primer lloc, no ha rebut mai cap notificació sobre cap expedient obert ni res similar on se li digui que no pot fer ús de les instal.lacions, en segon lloc, perquè el self-service del Club no és d' ús exclusiu pels socis, sinó que està obert per a tothom, com un restaurant qualsevol.

El treballador li ensenya la còpia d'un burofax que el Sr Puigfel mai ha rebut, ple de falses acusacions. Davant de la negativa del Sr. Puigfel a abandonar el local, el treballador del Club Natació Sabadell, seguint ordres de la Junta Directiva, truca als mossos d'esquadra, com si es tractés d'un greu aldarull . Els mossos envien 3 unitats. Podeu imaginar la perplexitat dels mossos en arribar i veure com un treballador demanava que s' emportéssin al Sr. Puigfel que l' únic que volia era esmorzar tranquil. Suposem que no deuen estar acostumats a rebre trucades demanant que s' emportin els seus clients. I tot aquest enrenou a què ve?  Hi havia a la instal·lació com a mínim dos membres de Junta Directiva, el propi vicepresident de l'Àrea Social i el vocal responsable de la instal.lació Montcada que, tot i veient l’expectació que propinaven 3 cotxes de Mossos d’esquadra a la porta del carrer Montcada, ni es van apropar al lloc del fets  per assumir la seva responsabilitat.


Per posar en antecedents als lectors/es, us explicarem que en Claudi és membre del Consell d’Honor del Club Natació Sabadell i últimament ha parlat i defensat els drets dels socis i per sobre de tot, de l'Entitat. Estem a la vista d’un plenari, el dia 28 de novembre i el dia 13 de desembre l’assemblea de socis compromissaris del Club Natació Sabadell. Està clar que no interessa que aquest senyor es pugui presentar a cap de les dues reunions descartant així qualsevol pregunta que pugui incomodar al nostre president.



Aprofitem l’escrit per animar als socis consellers a assistir al Plenari del Consell d’Honor del Club Natació Sabadell i d’assistir als socis compromissaris a l’assemblea del dia 13 de desembre.



El pasado sábado 26 de noviembre a las nueve y media de la mañana, el Sr.Claudi Puigfel entraba a desayunar en el self-service del Club Natació Sabadell. A medio desayuno un trabajador del Club se dirige a él para comunicarle que tiene un expediente abierto y que no puede hacer uso de las instalaciones. El se niega a abandonar las mismas, ya que en primer lugar, no ha recibido nunca ninguna notificación sobre ningún expediente ni nada similar donde se le diga que no puede hacer uso de las instalaciones, en segundo lugar, porque el self-service del Club no es de uso exclusivo para socios, sinó que está abierto a todos, como un restaurante cualquiera.

El trabajador le enseña una copia de un Burofax al Sr. Puigfel que jamás ha recibido, lleno de falsas acusaciones. Ante la negativa del Sr. Puigfel a abandonar el local, el trabajador del Club Natació Sabadell, siguiendo órdenes de la Junta Directiva, llama a los Mossos d'esquadra, como si se tratara de un grave barullo. Los mossos mandan 3 unidades. Podeis imaginar la perplejidad de los mossos cuando llegaron y vieron como un trabajador pedía que se llevaran al Sr. Puigfel que lo único que quería era desayunar tranquilamente. Suponemos que no deben estar acostumbrados a recibir llamadas pidiendo que se lleven a los clientes. A que viene todo este follòn?  En la instalación había como mínimo dos miembros de la Junta Directiva, el propio vicepresidente del Área Social i el vocal responsable de la instalación de Montcada que, todo y que vieron la expectación que producían los 3 coches de Mossos de esquadra en la puerta de calle Montcada, ni se acercaron al sitio de los hechos para asumir su responsabilidad.

Para poner en antecedentes a los lectores/as, os explicaremos que Claudi es un miembro del Consell de Honor del Club Natació Sabadell y últimamente ha hablado y defendido los derechos de los socios y por encima de todo, de la Entidad. Estamos cerca de un Plenari, el día 28 de noviembre y el día 13 de diciembre la asamblea de socios compromisarios del Club Natació Sabadell. Está claro que no interesa que este señor se pueda presentar a ninguna de las dos reuniones descartando así cualquier pregunta que pueda incomodar a nuestro presidente.

Aprovechamos el escrito para animar a los socios consellers a asistir al Plenari del Consell de Honor del Club Natació Sabadell y de asistir a los socios compromisarios a la asamblea del día 13 de diciembre.

4 comentaris:

  1. Repressió! aquesta és la paraula que defineix el que estem vivint. Estan eliminant la participació de la gent a la que l'importa el Club, sense escrúpuls i trepitjant el que faci falta. Aquí ja no s'opina, s'acaten ordres. Aquesta entitat és uns de les més importants del país i s'ha de fer alguna cosa. Organitzem-nos per tornar a restablir la demecràcia al Club Natació Sabadell!

    ResponElimina
  2. Massa temps lliure teniu per posar tonteries...... busqueu treball que és l'únic que avui en dia podeu fer i deixeu treballar a les altres persones com vulguin!

    ResponElimina
  3. Tu tranquil, treballar us deixarem i tant que si....només donarem a conèixer tots i cadascun dels fets que es van succeint i que poc tenen a veure amb situacions d'un estat de democràcia, sinó d'una repressió i dictadura. Ens veiem aviat!

    ResponElimina
  4. Traidores! no os presenteis nunca mas que con mi voto no contais, el senyor claudi es una institución en el club y vale que pique a la gente, es su forma de ser, pero es un tio claro, no es para hacerle eso, quiero una recogida de firmas para su readmisión ya.

    ResponElimina