29 de nov. 2011

Transparència



Ferran Mauri : " Hay que dar la posiblidad a todos los socios de poder opinar. [...] El sistema de los compromisarios es opaco y manipulable".


Aquestes declaracions les feia Mauri al Diari de Sabadell al 2008 abans de ser vocal de la Fundació de la Junta Directiva del Club Natació Sabadell. Avui, pel que sembla. veu les coses bastant diferents. 

El proper dia 13 de Desembre de 2011 se celebrarà l'Assamblea Ordinària de Socis Compromisaris. La primera Assamblea Ordinària de la nova Junta Directiva presidida per Miquel Torres; la junta de "recuperem la il·lusió i els drets", recorden?

Aquesta Assamblea es presenta amb novetats. Per primer cop a la història, s'ha expulsat a membres de l'anterior Junta Directiva com a socis compromisaris. En segon lloc, com es desprèn del burofax enviat a aquests membres informant-los de la seva expulsió, la nova Assamblea serà a porta tancada, també per primer cop a la història, és a dir, només els socis compromisaris podran assistir a la reunió, els socis no compromisaris no podran assistir-hi d'oients com s'havia fet fins ara. 

I per assegurar-s'he no tenir cap veu dissonant, s'ha decidit obrir a última hora un expedient disciplinari a Claudi Puigfel, membre del Consell d'Honor i una de les (cada vegada més) veus indignades; i impedir d'aquesta manera la seva assistència a l'Assamblea.

Sí, Sr Mauri, tenies raó, el sistema de compromisaris és opac i manipulable.

Podeu llegir l'entrevista a Ferran Mauri al Diari de Sabadell d' on estan extretes les declaracions.  




Ferran Mauri : " Hay que dar la posiblidad a todos los socios de poder opinar. [...] El sistema de los compromisarios es opaco y manipulable".

Estas declaraciones las hacía Mauri al Diari de Sabadell en el año 2008, antes de ser vocal de la Fundación de la Junta Directiva del Club Natació Sabadell. Hoy, por lo que parece, ve las cosas bastante diferentes. 

El día 13 de Diciembre de 2011 se celebrara la Asamblea Ordinaria de Socios Compromisarios. La primera Asamblea Ordinaria de la nueva Junta Directiva presidida por Miquel Torres; la junta de "recuperemos la ilusión y los derechos”, ¿recuerdan?

Esta Asamblea se presenta con novedades. Por primera vez en la historia, se ha expulsado a miembros de la anterior Junta Directiva como socios compromisarios. En segundo lugar, como se lee en el del burofax enviado a estos miembros informándoles de su expulsión, la nueva Asamblea será a puerta cerrada, es decir, solamente socios compromisarios podrán asistir a la reunión, los socios no compromisarios no podrán asistir de oyentes como se había hecho hasta el momento.

Y para asegurarse no tener ninguna voz discordante, se ha decidido abrir un expediente disciplinario a Claudi Puigfel, miembro del Consell de Honor y una de las (cada vez más) voces indignadas; y impedir de esta manera su asistencia a la Asamblea.

Sí, Sr. Mauri, el sistema de compromisarios es opaco i manipulable.


Podeis leer la entrevista a Ferran Mauri en el Diari de Sabadell de donde se han sacado estas declaraciones. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada