8 de set. 2011

Carta enviada al Comité d'Empresa del Club Natació Sabadell

Comitè d’Empresa del Club Natació Sabadell

Donada la situació que estem patint i que queda clarament exposada en la carta adjunta, enviada al Consell d’Honor i al Defensor del Soci, ens adrecem a aquest Comitè d’Empresa requerint la vostra participació i implicació davant aquests fets inqualificables i que fan pensar que tan sols ha estat el inici d'una desagradable situació que es preveu de més llarga durada.

Demanem la vostra actuació urgent com a membres del Comitè d’Empresa, ja que en vosaltres tenim posades les esperances d'un futur més digne. A vosaltres us toca vetllar per a la defensa dels drets de tots els treballadors i treballadores del Club Natació Sabadell.

Restem a la vostra disposició per quanta informació o aclariments necessiteu o encara millor, si creieu adient, fer una trobada per poder-nos expressar.

Sabadell, 11 d’agost de 2011

NOTA:

El Comitè d’Empresa del Club Natació Sabadell està format per nou treballadors, tres de cada sindicat (UGT, USOC i CCOO). A banda dels membres del Comitè d’Empresa del sindicat UGT, la resta, de CCOO i USOC (tot i que en un principi semblava que dos membres donaven el seu suport), no han fet absolutament cap moviment ni hem rebut cap recolzament per defensar els drets dels treballadors/es, tan els nostres com els de la resta, que viuen una situació d'angoixa.



Comité de Empresa del Club Natació Sabadell

Dada la situación que estamos padeciendo y que queda claramente expuesta en carta adjunta, enviada al Consejo de Honor y al Defensor del Socio, nos dirigimos a este Comité de Empresa solicitando vuestra participación e implicación ante estos hechos incalificables y que dan pie a pensar que tan solo ha sido el principio de una desagradable situación que se prevé de larga duración.

Pedimos vuestra actuación urgente como miembros del Comité de Empresa, ya que en vosotros tenemos puestas las esperanzas para un futuro más digno. A vosotros os toca defender los derechos de todos los trabajadores y trabajadoras del Club Natació Sabadell.

Quedamos a vuestra disposición para per cuanta información o aclaraciones necesitéis o todavía mejor, si creéis necesario, convocar una reunión para podernos expresar mejor.


Sabadell, 11 de agost de 2011

NOTA:

El Comité de Empresa del Club Natació Sabadell está formado por nueve trabajadores, tres de cada sindicato (UGT, USOC i CCOO). A parte de los miembros del Comité de Empresa del sindicato UGT, el resto, de CCOO i USOC (en un inicio parecía que dos de sus miembros daban su apoyo), no han hecho ningún movimiento ni hemos recibido soporte para defender los derechos de los trabajadores/as, tanto los nuestros como los del resto que sufren una situación de angustia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada