11 de set. 2011

Reflexions als membres de Junta Directiva del Club Natació Sabadell

Us convidem a la reflexió.

El dia 13 de maig en les eleccions democràtiques del Club Natació Sabadell surt escollida la candidatura encapçalada per Miquel Torres per ser el nou president del CNS. Comença una nova etapa i tothom dona per suposat que la nova Junta Directiva te grans projectes i moltes il·lusions per fer un Club millor.

Però molt aviat ens adonem que el lema que vareu transmetre en el decurs de la campanya electoral “SOM EL CANVI... RECUPEREM LA IL·LUSIÓ I ELS DRETS...”, segurament no el varem entendre prou be, i realment comença el canvi, es perden totes les il·lusions i queden totalment retallats i malmesos els nostres drets.

I comencen tota una sèrie d’acomiadaments que, quan els analitzes, tots tenen un denominador comú: odi, venjança... i un es pregunta: De què???

Georgina Vich, per ser la massatgista i mantenir un gran vincle d’amistat amb Carles Ruiz.

Pere Carrasco, entrenador del primer equip de waterpolo amb més de 25 anys de història dins del nostre club, gran amic de Claudi Marti.

Roser Sallés, responsable de la gestió de socis (dades, rebuts, etc.),responsable de qualitat (projecte en fase de desenvolupament molt avançat) i secretaria de presidència durant els últims vuit anys. Gairebé tots els projectes desenvolupats dins del Club, al llarg dels 40 anys de dedicació, porten la seva empremta. A les portes d’una jubilació. Mereixia acabar així la seva relació laboral amb el Club?

Marta Ruiz, responsable d’atenció al soci, amb més de 20 anys de vinculació amb l’entitat i 16 anys a la plantilla. Ex-alumna de l’Escola Santa Clara. Filla de l’anterior president.

Eva Franch, coordinadora d’atenció al Soci, 6 anys treballant al Club, amiga personal de Marta Ruiz.

Gustavo Goldberg, responsable del departament d’activitats aquàtiques i poliesportives, coordinador del centre de Budapest, entrenador de triatló i tècnic esportiu a l’Escola Santa Clara, més de 8 anys a l’empresa, segurament víctima dels compromisos adquirits per l’actual junta. Argenti de procedència.

David Boleda, co-gestor del departament d’activitats i serveis, i de l’àrea salut. Creador i responsable de la nova secció de natació sincronitzada. Nedador i membre de la junta directiva de l’equip de natació màsters del club. 7 anys a l’empresa.

Manuel Ortiz, 2 anys a l’empresa, treballava al departament de manteniment, germà del vocal del Comitè d’empresa d’UGT, Antonio Ortiz, que va fer públic els acomiadaments.

Esteu fent i esteu escrivint la història futura del club, i per primer cop desprès de 95 anys, aquesta es tenyeix de ressentiment i d’odi.

Quant en el futur els vostres fills o els vostres nets us preguntin: Tu hi eres? Què hi vas fer? Teniu la seguretat de que els podreu mirar als ulls per explicar-ho? O el pes de la consciència us farà abaixar el cap?

Com us dèiem al principi, us convidem a reflexionar:

- És aquest el Club que realment tots voleu?
- Penseu que sou un equip compacte i estructurat?
- Esteu d’acord amb tot el que passa o us sentiu incòmodes amb aquesta situació?
- Veritablement penseu que tot el que hi havia abans estava mal fet?

El Club Natació Sabadell en tot moment ha fet ciutat i la ciutat sempre se l’ha fet seu, és per això que fem aquest crit a favor de l’Entitat i també de la ciutat.

Estem segurs que hi ha gent dins de la Junta que senten els colors com nosaltres, que estimen el Club com nosaltres i que no comparteixen aquestes actuacions.

Penseu si tot el que diem és veritat i si és així, us convidem a reflexionar. D’aquesta manera sereu millor persones, us guanyareu el respecte de tothom i el més important de tot, us sentireu una mica més lliures.

Us donem les gràcies pel temps que ens heu dedicat i us saludem atentament.

Grup de treballadors/es acomiadats/des.



Sabadell, 7 de setembre de 2011


Os invitamos a reflexionar.

El día 13 de mayo en las elecciones democráticas del Club Natació Sabadell sale elegida la candidatura con Miquel Torres al frente, para ser el nuevo presidente del CNS. Empieza una nueva etapa y todos damos por supuesto que la nueva Junta Directiva tiene grandes proyectos y muchas ilusiones para hacer un Club mejor.

Pronto nos damos cuenta que el lema que utilizaron en el transcurso de la campaña electoral “SOMOS EL CAMBIO...RECUPEREMOS LA ILUSION Y LOS DERECHOS...”, seguro que no lo entendimos bien, y realmente empezó un cambio, se perdieron las ilusiones y quedan anulados todos los derechos.

Empiezan una serie de despidos que, cuando los analizas, todos tienen un denominador común: odio y venganza... y uno se pregunta: ¿de qué?

Georgina Vich, por ser la masajista y mantener un gran vinculo de amistad con Carles Ruiz (ex presidente).

Pere Carrasco, entrenador del primer equipo de waterpolo, con más de 25 años de historia dentro de nuestro Club, gran amigo de Claudi Martí (candidato a las elecciones).

Roser Sallés, responsable de la gestión de socios (datos, recibos, etc.), responsable de calidad (proyecto en fase de desarrollo muy avanzado) y secretaria de presidencia durante los últimos ocho años. En todos los proyectos desarrollados dentro del Club, en el transcurso de 40 años de dedicación, llevan su huella. A las puertas de la jubilación. ¿Merecía acabar así la relación laboral con el Club?

Marta Ruiz, responsable de atención al socio, con más de 20 años de vinculación con la entidad y 16 años en la plantilla. Ex alumna de la escuela Santa Clara. Hija del anterior presidente.

Eva Franch, coordinadora de atención al Socio, 6 años trabajando en el Club, amiga personal de Marta Ruiz.

Gustavo Goldberg, responsable del departamento de actividades acuáticas y polideportivas, coordinador del centro de Budapest, entrenador de triatlón y técnico Deportivo en el Colegio Santa Clara, más de 8 años en la empresa, posible víctima de los compromisos adquiridos por la Junta Directiva actual. Argentino de procedencia.

David Boleda, co-gestor del departamento de actividades y Servicios, área de salud. Creador y responsable de la nueva sección de natación sincronizada. Nadador y miembro de la junta directiva del equipo de masters del club. Siete años en la empresa.

Manuel Ortiz, 2 años en la empresa, trabajaba en el departamento de mantenimiento, hermano del vocal de Comité de Empresa de UGT, Antonio Ortiz, que hizo públicos los despidos.

Estáis haciendo y escribiendo la historia futura del club, y por primera vez en 95 años, esta se tiñe de resentimiento y de odio.

Cuando en un futuro vuestros hijos o vuestros nietos os pregunten: ¿Estabas allí? ¿Que hiciste? ¿Tenéis la seguridad que podréis mirarles a los ojos para explicarlo, o el peso de la conciencia os hará bajar la cabeza?

Como os decíamos al principio, os invitamos a reflexionar:

- ¿Es éste el Club que realmente todos queréis?
- ¿Pensáis que sois un equipo compacto y estructurado?
- ¿Estáis de acuerdo con todo lo que pasa o os sentís incomodos con esta situación?
- ¿De verdad pensáis que todo lo que había antes estaba mal hecho?

El Club Natació Sabadell siempre ha hecho Ciudad y la Ciudad siempre lo ha considerado suyo, es por esto que hacemos este grito a favor de la Entidad y de la Ciudad.

Estamos seguros que hay gente dentro de esta Junta que sienten los colores como nosotros, que aman este club como nosotros y que no comparten estos actos.

Pensad si todo lo que decimos es verdad y si es así, os invitamos a la reflexión. De esta manera seréis mejores personas, os ganareis el respeto de todos y lo mas importante de todo, os sentiréis un poco más libres.

Os damos las gracias por el tiempo que habéis dedicado y os saludamos atentamente.

Grupo de trabajadores/as despedidos/as.


Sabadell, 7 de septiembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada