6 de set. 2011

La UGT denuncia sis acomiadaments selectius al Club Natació Sabadell

Notícia publicada el dia 2-08-2011 en el Diari El Triangle 


Una de les persones que es queda sense feina és l'expresidenta del comitè d'empresa
Setmanes després de l'entrada de la nova junta del Club Natació Sabadell, el sindicat UGT l'acusa d'haver acomiadat sis treballadors que resultaven "molestos". Segons la UGT, els membres de la nova junta havien amenaçat verbalment aquestes persones de rescindir els seus contractes si la candidatura que presentaven sortia guanyadora.

El sindicat assegura que dues de les persones acomiadades formaven part de la candidatura que UGT de Catalunya volia presentar a les properes eleccions sindicals, i que aquest fet està relacionat amb els acomiadaments. Hi ha també una treballadora de 61 anys amb més de 40 anys a l'empresa, l'antiga presidenta del comitè d'empresa i una altra afiliada a la UGT.

Des de la UGT, Antonio Ortiz ha explicat que a una de les cinc persones se li va comunicar la notícia fa unes setmanes, mentre que a la resta se'ls va dir dijous passat. Ortiz ha afirmat que s'al·leguen motius econòmics, però ha denunciat que això no ha impedit contractar més personal de seguretat aquest estiu, un nou director tècnic de waterpolo, i un entrenador i el seu adjunt per al primer equip de waterpolo.
 
Llegir la notícia a El Triangle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada