12 de juny 2024

Els treballadors i treballadores de neteja del Club Natació Sabadell han dit PROU!! (Actualització)


 

La plantilla de neteja del Club Natació Sabadell denúncia una situació laboral insostenible. 


Tal com ja vam publicar el dia 6 de novembre de 2023,  el Club Natació Sabadell va canviar l'empresa de neteja del Club Natació Sabadell. Aleshores ja s'entreveia que s'acostaven problemes. 

La nova concessionària,  NetSport, fins ara,  ha retallat la plantilla en més d’un 40%. Hi ha treballadors en baixa mèdica per estrès laboral i crisis d'ansietat provocades per la situació actual.

Amb menys personal, s'exigeix,  amb pressions i amenaces,  que es mantingui el mateix nivell de neteja. Tal com diuen, "El que abans feien 40 persones ara ho hem de fer entre 20". Les rutes de treball són exagerades proporcionalment a les hores que tenen per realitzar-les

Enguany la situació és tan insostenible que els treballadors i treballadores han mantingut una reunió amb el Club Natació Sabadell per exposar els seus problemes,  però el director de serveis els hi va dir que tot és correcte. No oblidem que va ser ell, evidentment amb l'autorització del president Claudi Martí, qui va fer el canvi de BN per Netsport.  

Les circumstàncies són tan difícils per la plantilla de neteja del Club Natació Sabadell que s'ha vist en l'obligació de denunciar públicament la situació laboral.

A tot això hem de sumar les exigències dels socis i sòcies, molt comprensibles també,  per tenir unes instal·lacions en condicions higièniques.  

Donem el suport i ens unim a fer difusió d'aquesta situació que atempta sobre els drets fonamentals dels treballadors i treballadores.


Enllaços de interès: 







1 comentari:

  1. Aquest director de serveis O te un pa a l'ull, o és que ha nascut amb un pà sota el braç.... Les instal·lacions fa molt temps que fan fàstic.... i no pels treballadors, ja que fan el poden. En conec un de fa molt temps que treballa al Club i com ara diu que mai s'havia sentit tan menystingut.

    ResponElimina