22 de des. 2023

Assemblea general del dia 14 de desembre 2023

El dia 14 de desembre es va fer l’Assemblea general ordinària del Club Natació Sabadell.

Com era d’esperar, va ser una assemblea sense incidències ni preguntes incòmodes, on es va aprovar un tancament d’exercici i una previsió per l’any següent sense cap obstacle. Ja sabem que les assemblees tenen molt de compromissaris a dit i la gent comença a acostumar-se a l'opacitat d’aquesta Junta davant els temes importants.

Pel que fa al tema econòmic, tanquen l’exercici amb superàvit d'11.528 €, que atribueixen a la derrama de quota energètica de mig milió d’euros i a la venda de la cogeneració.

Sobre la venda de la cogeneració, expliquen que l’empresa ENDESA , a part d'un ingrés al voltant de 600.000, es compromet a una inversió d’un milió d’euros, comprant 4 motors nous, dels quals el CN Sabadell en pagarem un lloguer. Tot molt bonic, però ens estranya molt que ENDESA no hi guanyi res. D’aquest tema no han explicat ni de quin import és aquest lloguer, ni de quants anys estem parlant ni quines són les obligacions del CNS. Sense aquestes dades és impossible valorar si ha estat una bona operació o torna a ser un error com el del pàdel, que encara ningú sap quant paga el soci del club pel lloguer de la zona de les pistes de pàdel de Montcada.

Quan parlen de com van els números, expliquen que un dels tres bancs, concretament el BBVA, "abandona el barco", regalant 3000000 €. Jordi Guarch deixa clar que el Club no podia continuar pagant l'import anual de devolució de capital més interessos, per tant, i llegint entre línies, podem dir que el CN Sabadell estava en fallida?

Per fer front els pagaments, es renegocia l'ajustament dels interessos, però s’incrementa el termini del deute. També queda clar que és primordial l’augment de socis per mantenir la viabilitat. Tot i això el CN Sabadell no es podrà permetre fer cap inversió per la millora de les instal.lacions, durant molt de temps.

Pel que fa a l'organigrama del Club, Claudi Mart', explica que s’ha prescindit de la figura del Director General, (ja sabem que aquest paper l'interpreta el Sr. President) i actualment les àrees estan encapçalades per:


Director econòmic: Paco Luna

Director esportiu: Xavi Balaguer

Directora de màrqueting: Mercè Vallès

Director d'instal.lacions i

serveis: Ramón Pallejà

Director comercial: David Granero


Aquests dos últims,el president va especificar que eren treballadors externs, que no formavan part de la plantilla del CN Sabadell, tot i que va obviar dir que el Director Comercial és el seu nebot.

Segurament, per primer cop a la història del CNSabadell, la meitat de la branca directiva professional, no és treballadora de la mateixa Entitat. Ens preguntem si no hi té res a dir sobre això el Comité d’Empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada