17 de gen. 2017

La Junta Directiva de Miquel Torres des de dins: "Terror i Crispació" - ¡MALDITA HEMEROTECA!



En motiu de les properes eleccions a la Presidència del Club Natació Sabadell, rescatem alguns articles per destapar les falsedats del senyor Miquel Torres. Benvinguts a la versió Indignats CNS de ¡MALDITA HEMEROTECA!

En aquesta entrevista, Josep Montserrat, ex-membre de la Junta Directiva de Miquel Torres, ens explica algunes de les interioritats de la gestió Torres. Montserrat confessa que es van realitzar acomiadaments per motius " totalment personals", així com del "clima de terror i de crispació". Montserrat no és una excepció a dins de la Junta Directiva de Miquel Torres, cal recordar que en cinc anys ha acumulat més de 20 dimissions i només 4 membres dels que es presentaven al 2011 repeteixen ara amb Miquel Torres.

"El primer que es fa és posar-se una targeta visa ell [Miquel Torres] i els Vicepresidents, i un telèfon mòbil."

Montserrat també es va mostrar sorprès en saber que la primera decisió de Miquel Torres va ser concedir-se a ell mateix una targeta de crèdit, així com als Vicepresidents, juntament amb telèfons mòbils.

Montserrat es mostrava especialment dolgut per la destrucció de l'equip CN Sabadell 2016, format exclusivament per esportistes del grup.

"La decisió de suprimir el filial és una decisió que es pren des de dalt [Presidència i Direcció Tècnica]... l'equip B era competència de Dani Ballart"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada