11 de gen. 2017

Nou cas als Jutjats - ¡MALDITA HEMEROTECA!

En motiu de les properes eleccions a la Presidència del Club Natació Sabadell, rescatem alguns articles per destapar les falsedats del senyor Miquel Torres. Benvinguts a la versió Indignats CNS de ¡MALDITA HEMEROTECA!

Avui s’ha celebrat el judici de S.L.G. Aquesta treballadora ha hagut de portar als jutjats el fet que la Junta de Miquel Torres no li permetés fer-se sòcia del Club.

Recordem que anteriorment ja havíem comentat la fixació que tenia Miquel Torres amb aquesta treballadora.

Per primer cop a la història del Club Natació Sabadell s’apliquen els articles 5 i 8 dels Estatuts


Des d’aquí denunciem un cop més l’abús de poder que s’ha atorgat durant aquests últims 5 anys Miquel Torres, pensant que l’entitat era seva i decidia qui entrava i qui sortia per la porta. I el més greu és que la Junta permeti aquestes formes.

El fet de que a aquesta treballadora se li hagi privat del dret de fer-se sòcia, per poder utilitzar el servei de guarderia, atempta directament a un tema de conciliació familiar, que farà que un dels dos conjugues hagin de deixar part de la seva feina per atendre al seu fill, amb la pèrdua de poder adquisitiu que això suposa, tot i que aquesta treballadora tindria dret per estatuts i conveni col·lectiu de fer ús d'aquest servei si li deixessin fer socia.

Lamentem el fet de que durant tants anys treballadors i socis del Club s’han vist  afectats per aquest abús de poder. 

Els propers dies tenim una oportunitat d'or per donar la volta a aquesta situació i esperem que tothom sabrà aprofitar-la. 

2 comentaris:

  1. Esperemos poder cambiar esta situación el 25 de enero

    ResponElimina
  2. No es pot aguantar més. Necessitem poder treballar sense tanta pressió psicològica.

    ResponElimina