5 d’oct. 2016

La Porta del Centenari ve acompanyada amb noves retallades de drets



Ja està oberta la "porta del Centenari".  Una de les obres insígnies de Miquel Torres, però que a hores d'ara ha provocat un allau de queixes sense parar. Per mostra us deixem aquest comentari fet al nostre blog el passat dia 26 de setembre: 

"Doncs jo avui he descobert el per què el senyor Torres ha anomenat l'entrada a Can Llong com a "l'entrada del centenari". La raó deu ser perquè cada porta triga 100 segons a permetre l'entrada de cada soci. Una única porta d'accés i una altra de sortida, de reacció lenta. La situació per entrar i sortir aquesta tarda a Can Llong era de pel-lícula de riure, bé als socis que feien cua no els hi feia massa gracia. El millor les explicacions de la pobre treballadora que donava la cara i acabava dient "feu vosaltres queixes que a nosaltres no ens fan cas". 
Menys fotos i més eficiència, president. Hauries de buscar el culpable d'aquest desastre d'entrada i liquidar-lo, al teu estil."

Miquel Torres, ha aprofitat l'entrada nova, per implantar una sèrie de normes restrictives, tal com, la prohibició de l'entrada a qualsevol persona no sòcia que ha d'esperar el seu fill a fora de les instal·lacions, mentre abans ho podia fer còmodament prenent un cafè.

Dels socis més afectats destacarem els alumnes de l'escola Santa Clara, que han de fer un llarg trajecte per accedir a l'escola, ja que se'ls obliga a fer-ho per la nova porta del centenari. Potser aquest es el motiu pel qual Miquel Torres ha implementat una norma amb l'obligatorietat de portar un uniforme als alumnes de l'escola, per tal de diferenciar-los de la resta de socis.

Un altre cas són els alumnes de l'escola que es queden a dinar a la instal·lació. Se'ls ha prohibit l'accés al bar, marginant-los al segon pis, on hi ha unes taules i cadires amuntegades en un espai sense climatització, tractant-los com socis de segona, tenint en compte que aquests nens/nenes paguen quota d'escola, de soci i de secció.

Miquel Torres, està acostumat a dictar normes i a creure que tothom s'hi ha de sotmetre, però es ben evident que si els nens de l'escola no estan dins l'horari escolar ni controlats per cap professor responsable, són socis de ple dret i poden utilitzar tots els serveis a l'abast dels socis. 

IndignatsCNS, informa a tots els seus lectors, que encara que Miquel Torres es salti diàriament els Estatuts de Treballadors/es, i els Estatuts del Club i Consell d'Honor, aquest col·lectiu, que cada cop es més gran, està per recordar-li al president i no ens cansarem de de denunciar-ho on faci falta. 

5 comentaris:

  1. Ell aparca el cotxe, que li paguem entre tots, a l'aparcament que s'ha fet a mida i no té cap problema per entrar a la instal·lació per all'a on vol. La resta creuem els dits, donem voltes i amb sort el deixem a 500 metres de la gran porta del centenari. Es supera dia a dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a sobre es beneficia personalment d'un cotxe tot terreny de publicitat que hauria de revertir en bé de tots els socis

      Elimina
  2. Entiendo por los comentarios anteriores que este señor tiene un coche oficial pagado por el Club?

    ResponElimina
    Respostes
    1. El concesionario cede dos coches al club y estos han sido atribuidos por Torres a su uso personal exclusuvo y al del gerente H. Cruz. Obviamente se podrían haber destinado a usos derivados de la actividad cotidiana del club o simplemente buscar otra compensación que bebeficiase directa o indirectamente a todos los socios.
      Lo que sí percibe este inquilino del poder es una dieta de kilometraje mensual desde hace varios años que sube un buen pico ya que vive en el Maresme.
      Retribuciones encubiertas?

      Elimina
  3. Tinc entès que ara també prohibeix a algun treballador l'accés a un dels centres. Que segueixi així. Que es va superant cada dia

    ResponElimina