8 de maig 2016

Negociació del Conveni (III)

Seguint amb les propostes per part de l’Empresa en la negociació de conveni, arribem a un dels punts més importants: les condicions salarials.

Miquel Torres ja ha deixat clar que pel 2016 no hi ha cap augment de sou contemplat, que ell ja va fer els augments pertinents als que li queien bé i que ja havia acabat la seva generositat.

Està clar que Miquel Torres porta un any de molt “despilfarro”. Segons el senyor Torres el Centenari be s’ho mereix, però en canvi un cop més la base treballadora del Club, es queda sense res.

Dins aquesta plataforma, un tant surrealista que vol presentar l’equip Torres, el punt que ja no ens sorprèn, venint de qui ve, és considerar com a falta molt greu, els treballadors/es que no assisteixin a actes que fa el Club i que presideix el molt “Honorable”: actes de centenari, sopars de Nadal.... Ens ha arribat que molts treballadors/es van coaccionats a sopars i actes, perquè se'ls insinua que si són treballadors/es han d’anar-hi i si no hi van, potser es que no els agrada treballar al CNS..., però que hagin tingut la vergonya de voler-ho plasmar en un conveni, ens sembla del tot absolutista, a part de ser il·legal.

4 comentaris:

  1. Ja res no sembla extrany, la pena és que s'ha tornat habitual.
    Pocs organismes, institucions i entitats hi estan d'acord amb les maneres de fer d'aquest home, poca gent vàlida disposada a col-laborar amb l'entitat al seu costat, la por a l'estructura professional, el descontent de les seccions amb l'excepció comptada de les seves "èlits"...
    Tot plegat molt trist per la gent que estimem una entitat de 100 anys de la que el senyor Miquel Torres s'ha apropiat com si fos seva.
    L'entorn parla de la "dictadura Torres", possiblement d'hi assembla a aquest tipus de règim, i esperem que el temps el situi allà on mereix.

    ResponElimina
  2. Després dels cero euros de pujada salarial que pretén pels treballadors/es de base, s’haurà de conformar amb els 10 ó 12 “palmeros” que ja cobren per anar-lo a aplaudir i deixi que la gent faci, es mogui, treballi, opini, pensi en llibertat, que això es un dels drets fonamentals de la democràcia.

    ResponElimina
  3. Que vaya von el Rosendo, el Cruz y los Carbó. Y que lo pasen bien.

    ResponElimina
  4. Què en sabem de l'acte del Centenari a la Farandula? Sembla que ens costarà una fortuna als socis, no? La casa per la finestra!
    Anar preparant el dèficit d'aquesta temporada... Aquí no passa res fins que se'n vagi en MT i ens trobem el Club com un solar. Al final ens passarà com al Sabadell de futbol

    ResponElimina